Archiv článků

Tisková zpráva

Teplická etapa Tomáše Grigara po sezóně skončí

Tomáš Grigar je již více než patnáct let nedílnou součástí FK Teplice, do klubu přišel v lednu 2009 a stal se dlouholetou oporou klubu, se kterým vybojoval také vítězství v českém poháru. Po skončení této sezóny však skončí také teplická etapa kariéry Tomáše Grigara.

Rozhovory

Daniel Trubač: Doufám, že teď na Stínadla v neděli dorazí návštěva jara!

Daniel Trubač přispěl k postupu do další fáze boje o pohárovou Evropu nejen výborným výkonem, ale i gólem. Teplice tak vyhrály v Liberci 2:1 a Truby mohl slavit s kotlem skvělých fanoušků Tepličáci.

Aktuální zprávy

Nemanja Mićević prodloužil smlouvu

Nemanja Mićevic bude pokračovat v FK Teplice, kde podepsal kontrakt na další období. Mićević se po svém příchodu v lednu 2023 stal jedním ze stavebních kamenů teplické sestavy a v nedělním zápase v Liberci zaznamenal také svůj první soutěžní gól za FK Teplice.

B-tým článek

MUŽI B - Týdenní plán: 13. 5. - 19. 5. 2023

TRÉNINKOVÝ PLÁN

Reportáž ze zápasu

Prague Raptors - FK Teplice AŽ 2:4 (2:4)

Aktuální zprávy

V neděli je tu finále skupiny o Evropu!

Teplický tým si výhrou ve dvojzápase s Libercem vybojoval postup do finále skupiny o Evropu, ve kterém ho čeká tým Hradce Králové, kterému mají svěřenci Zdenko Frťaly co vracet.

Reportáž ze zápasu

Liberec - Teplice 1:2 (0:0)

S velmi nadějným výsledkem 2:0 z domácího zápasu se žlutomodří vypravili na hřiště Slovanu Liberec do odvety semifinále skupiny o Evropu, které bylo současně také bitvou o krále severu. Z teplické nominace v pátek vypadl Abdallah Gning, který se musel podrobit operaci prasklého žaludečního vředu a sezóna pro něj tak skončila, ovšem jinak se začali hráči po zranění vracet a do Liberce tak odjela téměř nejpočetnější hráčská výprava v letošní sezóně.

Reportáž ze zápasu

Most - Teplice B 2:5 (0:3)

Teplický B-tým v sobotu po poledni zamířil k ostře sledovanému derby do nedalekého Mostu. Rezerva Sklářů mistrovské utkání 26.kola skupiny B Fortuna České fotbalové ligy na Fotbalovém stadionu Josefa Masopusta zcela ovládla a po zásluze odvezla domů Na Stínadla tři mistrovské body.

Preview k zápasu

V neděli je tu odveta v bitvě o krále severu!

V neděli můžou Teplice slavit postup do finále nadstavbové skupiny o Evropu. Do Liberce, který je jejich soupeřem, jedou s dvoubrankovým náskokem a tím pádem i s velkou výhodou. U Nisy se bude hrát od 15 hodin, pod Ještěd se chystá povzbudit skláře plno fanoušků.

B-tým článek

V sobotu míří B-tým Sklářů k derby do Mostu

V sobotu 11. dubna míří B-tým Sklářů k derby na hřiště aktuálně pátého týmu skupiny B Fortuna České fotbalové ligy - týmu FK BANÍK MOST-SOUŠ. Mistrovské utkání 26. kola bude odehráno na přírodním trávníku Fotbalového stadionu Josefa Masopusta v Mostě a má výkop přesně v 15:00.

Stínadla TV