Obrázek článku

V neděli bude připravena velká fanzóna!

Na nedělním zápase skupiny o Evropu v rámci finále FORTUNA:LIGY, ve kterém přivítáme od 15:00 Slovan Liberec, pro vás připravujeme také velkou fanzónu. Ta poprvé na jaře proběhne na umělé trávě v areálu stadionu.

Novinkou ve fanzóně bude prohlídka hasičského vozu. Hasiči ze společnosti AGC přistaví velký hasičský vůz, který si budou moci děti během programu ve fanzóně prohlédnout. Připraven bude také skákací hrad/skluzavka. Ve 13:15 se také dorazí podepisovat zranění hráči A mužstva.

Chybět nebude foodtruck s posezením, malování na obličej nebo esportový koutek s FK Teplice esports. Trenéři fotbalových přípravek připraví fotbalovou manéž s různými cvičeními i možností zahrát si fotbal. Studenti a studentky ze střední školy AGC chystají pro děti střílení z luku a další podobná stanoviště.

Celý program bude na umělé trávě pod velením našich moderátorů, kteří povedou také soutěž ve střelbě na branku, asistovat jim bude Gepardice Jane.

Doražte tedy v neděli už ve 12:00 do fanzóny na umělé trávě, zápas startuje v 15:00. Vstupenky na utkání jsou v prodeji ZDE.

Stínadla TV