Obrázek článku

Tepličtí mladíci si zahráli za reprezentace

Hned několik teplických mladíků si zahrálo v úvodu reprezentační přestávky v národních týmech. Všechny ještě navíc čekají další duely v úvodu následujících týdne.

Hned pětičlenné zastoupení mají Teplic v týmu do jednadvaceti let, v základní sestavě ve čtvrtečním utkání proti Severnímu Irsku nastoupil Štěpán Chaloupek, Daniel Fila a Albert Labík. Fila s Chaloupkem střídali o poločase, kdy naopak do hry šli Jakub Křišťan s Ondřejem Kričfalušim. Albert Labík při výhře 3:0 vystřídal 20 minut před koncem. Český tým čeká v úterý důležité střetnutí s Islandem v rámci kvalifikace o ME U21.


Český tým do dvaceti let se představil v Portugalsku a připsal si zde cennou remízu 2:2. V českém týmu odehrál celý zápas Marek Beránek a 64 minut také Tadeáš Vachoušek. V úterý nastoupí český tým ve Znojmě proti Anglii.

Roman Čerepkai nastoupil v Jerezu za Slovensko U21 proti domácímu Španělsku. Čerepkai odehrál v zápase 28 minut a byl na hřišti, když jeho tým vstřelil branku na konečných 2:0. Mladí Slováci si tak ve Španělsku připsali velmi cenný skalp. V pondělí je čeká ještě utkání proti Maltě.

Nojus Audinis má za sebou dva zápasy za Litvu U19 v kvalifikaci na EURO této věkové kategorie. Mladí Litevci mají doslova vražednou skupinu, ve které podlehli nejprve 0:4 Nizozemsku a následně 0:2 Belgii. Audinis v prvním duelu odehrál celý zápas, ve druhém šel do hry jako střídající hráče krátce před koncem. Litvu čeká ještě v úterý zápas proti Francii.

Stínadla TV