Obrázek článku

V neděli B-tým hostí FK VIAGEM Ústí nad Labem

V neděli 21.dubna dopoledne od 11:00 pokračuje dalšími pěti duely 23. kolo skupiny B České fotbalové ligy. B mužstvo Sklářů hostí na UMT areálu stadionu na teplických Stínadlech aktuálně třetí tým tabulky FK VIAGEM Ústí nad Labem, který je momentálně týmem s nejlepší formou z posledních 5 kol Fortuna České fotbalové ligy, ve kterých získal jako jediný maximální počet mistrovských bodů.

Ústí nad Labem vedené hlavním trenérem Danielem Sochorem a jeho asistenty Michalem Slabým a Milanem Simandlem je po odehraných 22 kolech soutěžního ročníku 2023/2024 na 3.místě tabulky skupiny B České fotbalové ligy se ziskem 43 bodů s celkovou bilancí 13 vítězství, 4 remízy a 5 porážek se skóre 40 vstřelených a 26 obdržených branek.

V pátek 22.září minulého roku zvítězilo Ústí nad Labem v domácím prostředí nad B mužstvem FK Teplice po výsledku 3:0 (1:0). Domácí dostal do vedení již v 7.minutě Ivan Spychka. Ve druhém poločase v 60.minutě zvýšil na 2:0 Adam Čičovský a v 77.minutě uzavřel skóre na konečných 3:0 kanonýr David Černý.

Nejproduktivnějším hráčem FK VIAGEM Ústí nad Labem je s 12 brankami právě David Černý, který je momentálně také nejlepším střelcem celé Fortuna ČFL. S 10 brankami je na děleném třetím místě mezi třetiligovými střelci ústecký Dao Ismael Stephane Ouattara. Mezi nejzkušenější hráče Viagemu patří zkušení matadoři s minulostí v dresu FK Teplice – kapitán Tomáš Kučera, Jakub Mareš, Alois Hyčka, Marek Červenka, David Černý a Daniel Richter. Jedničkou mezi tyčemi je čtyřiadvacetiletý brankář David Němec, který z 22 zápasů odchytal celkem 20 utkání.

Minulý pátek porazilo Ústí nad Labem doma po výsledku 3:1 Českou Lípu po brankách Marka Červenky, Davida Černého a Matyáše Buneše. Viagem odehrál duel s Arsenalem v této sestavě: Němec – Hyčka, Březina, Spychka, Bouguetouta - Richter, Čičovský (90. Tarasenko), Kučera, Dao (69. Buneš) – Červenka (75. Mareš), Černý.

Nedělní duel na teplických Stínadlech odřídí jako hlavní dvaačtyřicetiletý českolipský rozhodčí Lubomír Řeháček. Na čarách mu budou asistovat šestatřicetiletý Karel Hanousek a osmatřicetiletý Eduard Pekař. Delegátem utkání je devětačtyřicetiletý Pavel Pešek.

Zápas TEPLICE B – ÚSTÍ NAD LABEM má výkop v neděli 21. dubna od 11:00 dopoledne na umělém trávníku areálu na teplických Stínadlech.

Přijďte fandit i Vy a podpořte teplické B mužstvo v cestě za záchranou třetiligové soutěže !

Stánek s občerstvením včetně teplých a studených nápojů bude opět otevřen.

Stínadla TV