Obrázek článku

Společná pomoc naší hráčce Simoně Perkové

Před včerejším zápasem s Libercem byly předány šeky v celkové výši 61.111 Kč na pomoc naší hráčce A týmu žen Simoně Perkové. Částkou 50 000 korun ji podpořil Nadační fond FK Teplice a darem ve výši 11 111 ji potěšily i její spoluhráčky z A týmu.

Simona se po vážné nehodě a následném téměř půl ročním pobytu v nemocnici, konečně vrací domů. I tak, však na ni ještě čeká dlouhá cesta spojená i s řadou rehabilitací, na jejichž financování poslouží oba dary.

„Děkujeme moc také fanouškům i partnerům klubu, kteří Simonu podpořili prostřednictvím finančních příspěvků do kasiček Nadačního fondu FK Teplice. Ty byly umístěny nejen v naší fanzoně, ale také ve VIP prostorách stadionu při domácím zápase s Českými Budějovicemi," vysvětluje CSR manažer klubu Vilém Kunz.

„Velmi si vážím pomoci Vás všech, je to pro mě nesmírně důležité a krásné. Jsem hrdá, že mohu být součásti žlutomodré rodiny," říká Simona Perková.

Naši fanoušci mohou i nadále pomáhat této naší velké bojovnici prostřednictvím transparentního účtu Nadačního fondu FK Teplice (do poznámky uvádějte „POMOC SIMONĚ“). Číslo účtu transparentního účtu Nadačního fondu FK Teplice je: 293310060/0300.

Kromě toho je možné podpořit i sbírku na asistenčního psa pro Simonu, která probíhá ZDE.

Stínadla TV