Obrázek článku

Tipsport liga: Teplice - Liberec 0:2 (0:1)

Ve třetím vystoupení na zimní Tipsport lize poprvé žlutomodří ztratily body. Liberci podlehli po brankách Musiola a Breznaníka 0:2. Kouč Rada rozdělil tým na dvě jedenáctky, jedna nastoupila dnes a druhá nastoupí v sobotu na Spartě. V té dnešní se objevili také nováčci Dolejš a Volek, kteří dnes obsadili kraje záložní řady.

Z počátku zápasu se hrál opatrný fotbal, první šanci vypracoval až Petr Dolejš, který na pravé straně zasekl Liškovi a odcentroval přesně na hlavu Čajiče, který zamířil těsně mimo. Další šanci měl Liberec a hned byl úspěšný, do vápna pronikl zprava musil a rozvlnil síť. Tři minuty před poločasem mohl po zpětné nahrávce Melunoviče srovnat Volek, jenže mu na střelu nevyšel krok a poslal míč mimo branku. Střelecké zaváhání Teplic stihl ještě do půle Liberec potrestat, Breznaník se trefil hlavou po centru z pravé strany.


Druhý poločas převzali inciativu tepličtí, nejprve po závaru při rohovém kopu trefil Siva jen záda Jindráčka. Krátce nato se hezky uvolnil před vápnem Dolejš, jenže jeho levačka vyslala nedůraznou střelu. V 67.minutě míč důrazně vybojoval Jindráček a svou dělovkou donutil Hauzra k těžkému zákroku. Deset minut před koncem měl snížení na hlavě velmi agilní Mujagič, jenže přímý kop Volka usměrnil jen těsně mimo branku. Zápas tak skončil výhrou Liberce 2:0.

Tipsport liga - skupina Děčín:
Teplice - Liberec 0:2 (0:2)
Branky:
24.Musiol, 44.Breznaník.
Sestava Teplic: Slavík - Krátký (46.Rosa), Lukáš, Matula, Ježdík - Dolejš, Siva, Čajič, Volek - Melunovič (46.Mujagič), Jindráček.

Stínadla TV