Obrázek článku

Juniorka doma porazila Bohemians 1905

Teplická juniorka dnes na domácí půdě přivítala stejného soupeře jako mělo včera A mužstvo. Pražská Bohemka si z litvínovské umělky odvezla prohru 1:2, když se o branky Teplic postarali Bílek s Chukwumou.

Žlutomodří vstoupili do zápasu výborně, dobrou kombinační hrou nepouštěli soupeře do hry a brzy šli do vedení, když faul na Richtera potrestal z penalty Michal Bílek. Jenže další šance tepličtí mladíci ne a ne proměnit, zápas tak byl stále otevřený.

Po změně stran dokázali klokani rychle srovnat, když faul prvního teplického střelce Bílka potrestal z pokutového kopu Fort. Svěřenci Jakuba Pekaře se pak snažili strhnout vedení na svou stranu, ale dlouho se jim to nedařilo, až čtvrthodiny před koncem připravil Softič vedoucí branku pro Chukwumu. Vzápětí mohl vedení potvrdit Pecháček z dalšího pokutového kopu, jenže brankář míč vyrazil na roh, i tak si však tepličtí připsali tři body za výhru.

Teplice U21 - Bohemians U21 2:1 (1:0)
Branky:
16. Bílek z pen., 76. Chukwuma - 50. Fort z pen.
Sestava Teplic: Skalák - Vondrášek, Matula, Novotný, Svoboda - Bílek - Pecháček, Šup (64. Softič), D. Richter, Berešík (46. Kršič) - Chukwuma (85. Martirosyan).

Stínadla TV