Obrázek článku

Martin Fillo: Remíza byla zasloužená

Martin Fillo, nejlepší střelec Teplic z minulé sezony, zatím gólově mlčí. I on má ale svůj podíl na tom, že skláři mají po třech odehraných duelech na svém kontě pět bodů, které je řadí na šesté místo tabulky.

Tradiční hodnocení utkání může být pozitivní, bod z venku se určitě cení!
"Máme bod, jsme spokojený. Podobně jako v minulým utkání se Spartou jsme ani Brnu nedovolili výraznější šance. Remíza je zasloužená."

Jak se ti na Králově Poli v Brně hrálo?
"Byl to těžký zápas. V první půli bylo docela vedro, utkání tak bylo fyzicky náročný."

V první půli se vám dařilo Brno eliminovat, v té druhé už tolik ne. Proč?
"Brno pak zjednodušilo hru, nakopávalo to na Řezníčka, protože je v držení balonu fantastickej, dokáže si ho krýt a rozdávat na nabíhající spoluhráče. To byla jediná zbraň Zbrojovky. Myslím si, že kluci vzadu to zvládli fantastiky. Doufám, že se jim i dál bude takhle dařit."

Co říci k vaší ofenzivě? Asi to pro vás není jednoduché, když se nyní prezentujete hlavně zodpovědným fotbalem, který vychází z poctivé defenzivy.
"Samozřejmě, že s bilancí jedný vstřelený branky ze tří zápasů spokojeni být nemůžeme, ale my teď všechno podřizujeme bodovýmu zisku, úspěchu. Doufám, že tam postupem času začnou ty góly padat a že vzadu bude furt nula."

Před začátkem soutěže ses trošku báli losu, ale pět bodů ze tří duelů je docela slušný bodový vstup, že?
"Na to, že jsme hráli dvakrát venku a doma se Spartou, je pět bodů opravdu dobrejch. Já doufám, že budeme sbírat bod po bodíku a postupně se výkonnostně zlepšovat."

Příště hrajete doma s Mladou Boleslaví. Zápasy s ní nabízí hodně gólů, můžou se tedy diváci těšit na ofenzivní podívanou?
"Doufám, že těch gólů padne víc, než proti Sparta a Brnu a že předvedeme dobrý výkon, aby diváci byli spokojený."

Stínadla TV