Obrázek článku

Tepličtí remizovali s Pardubicemi

S kapitánskou páskou přivedla teplické hráče k zápasu s Pardubicemi nejnovější posila FK Teplice Martin Fillo. Devětadvacetiletý hráč se zkušenostmi z reprezentace se prezentoval velmi dobrým výkonem, odehrál 55 minut a vstřelil branku z penalty.

Žlutomodří byli v zápase aktivnějším týmem, hned v úvodu se ukázal nebezpečným přímým kopem právě Fillo, o chvilku později zase akrobaticky zakončoval Bratanovič, jehož šanci zlikvidoval brankář. Na druhé straně musel vytáhnout Lipš výborný zákrok proti pardubickým. Další šanci Teplic připravil centrem Potočný pro Filla s Bratanovičem, jenže jeden míč minul a druhého vychytal brankář. Skóre tak otevřel až Martin Fillo z penalty po faulu na Tomáše Vondráška. Další penaltu, tentokrát spornou, nařídil rozhodčí v nastavení prvního poločasu, teplický Jan Krob ji sportovně kopl mimo branku a vysloužil si tak potlesk fanoušků.


Po změně stran se podařilo Pardubicím rychle vyrovnat, hned po úvodním hvizdu druhé půlky krásnou střelou rozvlnil síť Petráň. Hostům se dokonce podařilo utkání otočit, když Klátil využil chyby na levém kraji obrany a prostřelil bezmocného Lipše. Žlutomodří mohli srovnat hlavičkou Takácse, ale ta mířila nad branku. Srovnal tak až Štěpán Vachoušek, který využil sklepnutí od Balázse. Zápas tak skončil remizou 2:2.

Teplice - Pardubice 2:2 (1:0)
Branky:
37. Fillo z pen., 82. Vachoušek - 46. Petráň, 65. Klátil
Sestava Teplic: Lipš - Drame (65. Matula), Jablonský, Hošek (70. Lüftner), Krob (65. Novotný) - Vondrášek, Breite (70. Takács), Ljevakovič (46. Táborský), Potočný (65. Balázs) - Fillo (55. Vachoušek) - Bratanovič (55. Kapolongo).

Stínadla TV