Obrázek článku

Martin Fillo: Doufám, že mi to tam bude padat dál

Martin Fillo je nejlepším střelcem Teplic v letošní sezóně, dokázal nasázet už sedm branek, čímž vyrovnal svůj nejlepší střelecký počin z ročníku 2006/2007. Zajímavostí je, že v tomto ročníku nasázel sedm branek od dvanáctého kola dál, letos to zvládl už za úvodních jedenáct kol.

Jak se na Slavii chystáte?

"Úplně stejně, jako na každý jiný zápas. Chceme hrát naši hru a ne se přizpůsobovat hře soupeře."


Dá se očekávat, že tenhle zápas bude zajímavější i pro diváky, takže by mohla být dobrá atmosféra...

"Já doufám, že diváci dorazí. Slavie má dobré fanoušky, kteří také na zápasy jezdí, takže já doufám, že dorazí hodně lidí, my jim předvedeme dobrý výkon a naši fanoušci budou odcházet spokojení."

V Jihlavě jsi vstřelil sedmou branku, čímž jsi vyrovnal svou nejlepší střeleckou sezónu v lize...

"Jsem moc rád, že mi to tam padá a šance proměňuji. Jen doufám, že to tam bude padat dál, budeme sbírat body a budeme se posouvat v tabulce ještě nahoru."

Ten gól asi ukázal tvou střeleckou pohodu, protože jsi si balón zpracoval na prsa a suverénně ho poslal k tyči...

"Dostal jsem super míč od Kuby Hory, já jsem nezazmatkoval a dal gól, který byl moc důležitý. Vyhráli jsme 2:1, tři body z venku jsou skvělé a teď to musíme potvrdit doma!"

Zajímavostí je, že v sezóně 2006/2007, kdy jsi také nastřílel sedm branek, jsi první gól dal až ve 12. kole, teď je odehráno 11 kol a už má nastřílený stejný počet...

"To je taková perlička. Tenkrát mi bylo 20 let a byl jsem úplně jiný hráč. Za ty léta jsem se posunul a teprve teď můžu využít svoje zkušenosti. Doufám, že se mi to bude dařit i dál a budu prospěšný týmu."

Stínadla TV