Obrázek článku

WU13: FK Teplice - FC Slovan Liberec 5:2

Ve středu 1. května 2019 mladší žákyně sehrály poslední zápas základní části 1. ligy mladších žákyň - Čechy. V tomto zápase se utkaly se soupeřkami z Liberce. V podzimní části ligy byly naše svěřenkyně úspěšnější a nad Libercem vyhrály. I proto do zápasu vstupovaly s očekáváním, že zápas dobře zvládnou. O výsledku utkání se rozhodlo v prvním poločase, kdy padly všechny branky tohoto utkání. Druhý poločas byl plný gólových příležitostí, avšak ani našim děvčatům a ani libereckým se nepodařilo vstřelit branku.

Hodnocení trenéra:

"Do utkání jsme nevstoupili podle mých představ, vázla nám kombinace a přesnost. Navíc jsme hostům hned po úvodním hvizdu dovolili, aby nám vstřelili branku. Po tomto inkasování jsme velmi rychle vyrovnali skóre. V zápase jsme převzali iniciativu, zlepšili souhru a začali si vytvářet šance. Po 10 minutách jsme opět inkasovali jednu branku. Ale opět jsme utkání vyrovnali další brankou, kterou po krásné kombinaci dala střelkyně 1. gólu Kritýna Buriánková. Střetnutí jsme i nadále kontrolovali a vypracovali si další příležitosti, které jsme proměnili. V samotném závěru 1. poločasu skórovala, po pěkné kombinaci několika hráček, výstavní ránou z dálky Michaela Rosová. Ve druhém poločase jsme si vytvořili velké množství šancí, ale bohužel se nám je nepodařilo proměnit. Utkání proti soupeři, který hrál velmi organizovaně a který nám nedal nic zadarmo, jsme zaslouženě vyhráli."

FK Teplice - FC Slovan Liberec 5:2 (5:2)

Branky: Buriánková 3x, Rosová 2x

Sestava: Dlouhá, Čápová, Rosová (C), Buriánková, Sedláková, Forstová, Sluková, Henychová, Málková, Vaňková, Müllerová, Vyčichlová, Suchánková, Lajblová

Fotogalerie z utkání zde.

Stínadla TV