Obrázek článku

Začal předprodej vstupenek na Slovácko

Dnes byl spuštěn předprodej vstupenek na zápas se Slováckem, díky rozvolnění vládních opatření pro sportovní akce od 1. září bylo uvolněno do prodeje prozatím 700 jednorázových vstupenek pro domácí fanoušky a 300 do hostujícího sektoru 39. Permanentkáři se na utkání dostanou bez jakýchkoliv problémů či nutnosti si zajistit místenku jako tomu bylo v závěru minulé sezóny.

Včerejším rozhodnutím Ministerstva zdravotnictví by se navíc měla kapacita stadionu z původně plánovaných 4300 míst ještě zvýšit, proto by poté měly být uvolněny do prodeje i další jednorázové vstupenky pro domácí fanoušky. "V tuhle chvíli čekáme na potvrzení nových opatření a jejich aplikovatelnost pro náš stadion. Poté spustíme i další prodej vstupenek," vysvětluje Martin Kovařík.

Ceny jednorázových vstupenek jsou stejné jako v minulém ročníku, tedy 110 Kč v předprodeji na internetu pro muže, 55 Kč pro ženy. V den utkání je poté cena 150 Kč pro muže a 75 Kč pro ženy. Klub také žádá fanoušky, aby na stadionu dodržovali rozestupy dle aktuálních epidemiologických opatření. "Vstupenky se snažíme prodávat tak, aby rozestupy mezi jednotlivými řadami byly dle požadavků, ale apel směřuje také na permanentkáře, protože ne vždy je v tuto chvíli možné zajistit, že si opravdu mohou sednout na své místo uvedené na permanentce. Prosíme je tedy o dodržení rozestupů a případně zvolení jiného místa," prosí na dálku fanoušky Kovařík.

Předprodej vstupenek naleznete ZDE.

Stínadla TV