Obrázek článku

Juniorka pokračuje v krasojízdě a smetla Hradec Králové

Teplická juniorka dnes na domácí půdě v Dubí - Pozorce přivítala Hradec Králové a chtěla se v honbě za medailovým umístěním připsat další tři body. Svěřenci Jakuba Pekaře vstoupili do utkání dobře a svého soupeře přehrávali, po patnácti minutách hry mohl otevřít skóre nehlídaný Daniel Richter, ale svou hlavičku umístil jen doprostřed branky. Další příležitost měl Michal Pecháček, který to zkusil zpoza šestnáctky, avšak pro změnu mířil mimo. Deset minut před poločasem se osmělili také hosté, ale svou jedinou velkou příležitost zahodili, když z dobré pozice minuli branku.

Po změně stran už tolik potřebné branky na straně žlutomodrých přišly, hned ve 49. minutě propadl míč za obranu a Chukwuma blafákem zakončil samostatný únik. Po hodině hry přidal druhou branku Daniel Richter, který rozvlnil síť zblízka hlavou. Čtvrthodiny před konce mpak navíc tepličtí přidali i třetí branku, když Softič naservíroval míč před prázdnou branku Chukwumovi a ten se ani podruhé nemýlil. Hosté mohli krátce před koncem alespoň zkorigovat výsledek, když střela zdálky sice překonala Skaláka, ale pouze otřásla tyčkou.


Juniorská liga:
Teplice U21 - Hradec Králové U21 3:0 (0:0)
Branky:
49. a 75. Chukwuma, 60. D. Richter.
Sestava Teplic: Skalák - Vondrášek, M. Richter, Jeřábek, Berešík (Hynek) - Bílek - Strada (Martirosyan), D. Richter (Dendis), Šup (Softič), Pecháček - Chukwuma (Djordevič).

Stínadla TV