Obrázek článku

​Juniorka pokračuje ve vítězné sérii

Teplická juniorka znovu o jeden dílek prodloužila svou vítěznou sérii a dnes se jí podařilo na domácí půdě porazit Jablonec 2:0, drží tak stále stříbrnou příčku v Juniorské lize.

V prvním poločase se hrálo velmi vyrovnané utkání bez větší šancí na obou stranách. Až ve 40. minutě hostující brankář Bárta špatně rozehrál, Richter posunul míč na Chukwumu, jemuž ale Bárta sebral míč z nohy. Až těsně před odchodem do kabin se žlutomodří prosadili, Pecháček poslal standardku do vápna Kapolongo hlavou otevřel skóre


Po změně stran už na hřišti byli v podstatě jen tepličtí. Hned ve 46. minutě přestřelil Kapolongo branku, ale o čtvrt hodiny později Chukwuma bodlem navýšil vedení. Následně šli žlutomodří několikrát v podstatě sami na brankáře, jenže Kapolongo, Pecháček ani Chukwuma se neprosadili, a tak skóre již zůstalo 2:0.

Juniorská liga:
Teplice U21 - Jablonec U21 2:0 (1:0)
Branky:
44. Kapolongo, 60. Chukwuma.
Sestava Teplic: Plachý - Strada, M. Richter, Dimitrovski, Hynek - Pecháček, D. Richter, Bílek (80. Hruštinec), Martirosyan (46. Dendis) - Chukwuma (79. Djordevič), Kapolongo (70. Svoboda).

Stínadla TV