Obrázek článku

Příprava na novou sezónu začne 14. června

Jen něco málo přes čtrnáct dní budou mít tepličtí hráči mezi koncem stávající sezóny a začátkem přípravu na tu následující. Vzhledem k rozšíření nejvyšší soutěže o nadstavbovou část totiž začne příští ročník již o víkendu 21. a 22. července, posunul se tak také start letní přípravy.

Svěřenci Daniela Šmejkala se poprvé sejdou již ve čtvrtek 14. června, o den později je pak budou čekat tradiční testy na FTVS. V neděli 17. června pak tým odcestuje na soustředění do Písku, kde bude pobývat až do pátku. Další soustředění je naplánování od 2. července do Modré u Děčína.

Co se týče přípravných utkání, tak ta zahájí žlutomodří při soustředění v Písku proti Táborsku ve středu 20. června, další středu 27. června pak odehrají další utkání v Dubí proti Ústí nad Labem. V sobotu 30. června se pak tepličí hráči utkají s Lokomotivem Lipsko. Během soustředění v Modré odehrají také přátelské utkání proti soupeři, který bude upřesněn. V úterý 10. července nastoupí Teplice proti Litoměřicku a generálku na ligu obstará 14. července Baník Sokolov.

Stínadla TV