Obrázek článku

FK Teplice spouští vlastní klubovou aplikaci

FK Teplice ve spolupráci s ticketingovým partnerem klubu společností Enigoo připravil pro fanoušky žlutomodrých mobilní aplikaci, která je nově dostupná pro všechna zařízení s iOS a Android, ke stažení ji tak najdou v App Store (iOS) a v Google Play (Android). "Chceme se stále více přibližovat našim fanouškům a současně se posunout směrem k moderním trendům, proto jsme se začátkem sezóny spustili Magazín Skláři a seriál Za žlutomodrou oponou, dalším krokem je nyní mobilní aplikace pro fanoušky," říká ředitel klubu Rudolf Řepka.

Aplikace nabízí kromě aktualit z klubu nebo soupisky týmu mnoho nových vychytávek. První z nich je možnost nahrát si do aplikace svou permanentku a nemuset ji nosit na zápasy fyzicky u sebe, turnikety přečtou QR kód přímo z displeje mobilního telefonu. Když navíc fanoušek ví, že nebude moci na zápas dorazit, tak může permanentku zneaktivnit a poslat místo ní kamarádovi lístek do emailu na své místo na daný zápas.

Další možností je pak nákup jednorázové vstupenky přímo v aplikaci nebo objednání vzkazu na LED obrazovce, který se objeví v zápasovém předprogramu. V mobilní aplikaci fanoušci najdou také aktuální vydání magazínu ŽLUTÁ MODRÁ nebo nadcházející zápasy A mužstva. Právě v sekci nadcházející události pak je možné propojit svůj kalendář s kalendářem zápasů. Zápasy se vám poté budou zobrazovat přímo ve vašem kalendáři v mobilním zařízení bez nutnosti jejich jednotlivého přidávání.

Aplikace se bude navíc i nadále rozvíjet a už nyní do ní klub připravuje další novinky. "Chystáme propojení se systémy Sport.Video, přes který zde budou přístupné sestřihy ze zápasů mládeže a žen, a VIMEO, kde se 48 hodin po utkání mohou zveřejňovat kompletní záznamy zápasů A mužstva. V budoucnu chceme připravit pro fanoušky i kreditový systém díky němuž budou mít možnost sbírat odměny za návštěvu utkání, nákup ve fanshopu a podobně," přibližuje budoucnost aplikace ředitel marketingu Martin Kovařík. "Ve společnosti ENIGOO vnímáme, jak je pro fanoušky důležitý dobrý vztah s klubem a aktuální informace. Mobilní aplikace představuje pouze nástroj, který pomáhá k budování takového vztahu a přehledné místo pro předávání novinek, třeba i notifikacemi. Aplikace už dnes nabízí řadu skvělých funkcí a na dalších stále pracujeme. Proto budeme rádi za jakékoliv náměty, nebo doporučení," dodává ředitel společnosti Enigoo Tomáš Nejeschleba.

Aplikaci můžete stahovat pro zařízení s operačním systémem iOS na App Store ZDE, pro zařízení s operačním systémem Android na Google Play ZDE.

Stínadla TV