Obrázek článku

Nadační fond pořídil Jaroslavě motomed

FK Teplice dlouhodobě spolupracuje s Centrem pro roztroušenou sklerózu Krajské zdravotní – Nemocnice Teplice a snaží se aktivně nejen prostřednictvím svého nadačního fondu podporovat lidi z regionu, kteří s touto nemocí statečně zápasí.

Tentokrát se rozhodl pomoci paní Jaroslavě z Teplic, které zakoupil motomed VIVA 2 na cvičení nohou a rukou. "Již 25 let se léčím s roztroušenou sklerózou, která u mě bohužel stále progreduje. Chtěla bych si co nejdéle zachovat schopnost chůze, i když už značně omezené. Proto je pro mě možnost jakékoli rehabilitace moc důležitá. Hlavně v poslední době jsem přesvědčená, že nejlepší, co mohu ke zpomalení postupu nemoci využít, je právě fyzioterapie, cvičení. Proto jsem si velice přála mít doma Motomed, který by podle všeho mohl mít velký, pozitivní vliv, na mé onemocnění," přibližuje Jaroslava.

"Jsme moc rádi, že jsme mohli Jaroslavě, která statečně bojuje s roztroušenou sklerózou, opětovně nějak pomoci. I přes svůj hendikep velmi obětavě pracuje jako sociální pracovnice v teplickém MS centru, kde se sama snaží pomáhat zejména lidem s obdobnou diagnózou," doplňuje předseda správní rady Nadačního fondu FK Teplice Martin Kovařík.

"Chtěla bych FK Teplice a jeho Nadačnímu fondu opravdu hrozně moc poděkovat za podporu při zakoupení cvičebního přístroje. Motomed je skvělý, využívám ho s radostí každý den," říká paní Jaroslava.

I vy můžete pomáhat prostřednictvím transparentního účtu Nadačního fondu FK Teplice: 293310060/0300 vedeného u ČSOB.

Stínadla TV