Teplice - Příbram 3:0 (2:0)

Teplice - Příbram 3:0 (2:0)

FK Teplice
21. kolo, První fotbalová liga,
FK Teplice 1.FK Příbram
3:0 (2:0)
Logo

Statistiky

Branky: 31. Nivaldo, 44. Hora, 57. Červenka. Rozhodčí: Hrubeš - Paták, Pospíšil. ŽK: Krob - Linhart, Květ. Diváci: 2226.

Team logo

FK Teplice

Chudý - Vondrášek, Jeřábek, Šušnjar, Krob - Soungole, Kučera - Vošahlík (85. Vachoušek), Hora, Nivaldo (72. Hyčka) - Červenka (82. Vaněček). Trenér: Šmejkal.
Team logo

1.FK Příbram

Hruška - Tregler (82. Kacafírek), Chaluš, Jiránek, Divíšek - Suchan, Květ - T. Pilík, Rezek, Kukec (46. Bazal) - Linhart (58. Ayong). Trenér: Tobiáš.

Komentář k zápasu

Třetí třetinu nejvyšší fotbalové soutěže otevřely Teplice výhrou nad Příbramí, které před svými fanoušky daly tři branky. Směr duelu určila už první polovina, ve které se trefili Nivaldo a Hora, po obrátce přidal třetí gól Červenka.

První dvacetiminutovka byla vyrovnaná, Středočeši, kteří byli posíleni domácí výhrou nad Hradcem Králové, drželi se „skláři“ tempo. Poté ale žlutomodří zatlačili na pilu a před Hruškou bylo rušno. Hosté navíc začali vyrábět chyby, které svěřenci trenéra Daniela Šmejkala dokázali trestat. Nejprve se prosadil výborně hrající Nivaldo, chvíli před přestávkou zvýšil na rozdíl dvou gólů utěšenou ranou Hora. Smolíčkem úvodní půle byl Červenka, který spálil dvě vyložené šance.

Svou smůlu teplický útočník protrhl po obrátce, když zužitkoval parádní centr Nivalda. V tu chvíli už na hřišti bylo pouze jedno mužstvo – Teplic. To si vytvářelo i další příležitosti, navýšit už tak sympatické skóre se jim už ale nepodařilo. Vítězství „sklářů“ je naprosto zasloužené, nyní je čeká reprezentační pauza.

Fotogalerie

Stínadla TV