Report ze zápasu Meteor Praha vs. FK Teplice

Meteor Praha
5. kolo, Liga dorostu U17,
Meteor Praha FK Teplice
1:0 (1:0)
Logo

Komentář k zápasu

Branky FK Meteor Praha VIII U17 :

23´- Čvančara ( penalta ) 1:0.

Branky FK Teplice U17 :

Sestava FK Teplice U17 : Blažek - Kafka (65.Smékal), Knapík "K", Lácha, Radosta (71.Novák) - Náhlovský (55.Zerner) - Vopat (41.Kányai), Kováč (51.Jirkovský), Franc, Černý - Baftijar (52.Šourek).

Realizační tým FK Teplice U17 : Jamrich Ladislav - hlavní trenér, Laibl Radim - asistent trenéra, Novák Jaroslav - vedoucí mužstva.

Statistiky utkání :

  • Střely na branku 1:5 (1:2)

  • Střely mimo branku 5:4 (1:1)

  • Střely celkem 6:9 (2:3)

  • Vyložené šance 0:4 (0:1)

  • Rohy 2:4 (0:4)

  • Ofsajdy 1:0 (1:0)

  • Fauly 6:25 (6:10)

Diváci : 50.

Rozhodčí : Machýček Lukáš - Rod Miroslav, Šimek Jan.

Žluté karty : 11´ Kováč ( Teplice ), 19´ Náhlovský ( Teplice ), 30´ Hejduk ( Meteor ), 52´ Baftijar ( Teplice ), 58´ Blažek ( Teplice ), 71´ Kányai ( Teplice ).

Průběh utkání slovy asistenta trenéra Radima Laibla : " Na hřišti nováčka soutěže jsme odehráli nejhorší první poločas v dorostenecké kategorii. Hosté přistoupili na hru domácích, kteří ve všech hráčích bránili v hlubokém bloku a po celé úvodní dějství tohoto zápasu hráli bez nápadu, kreativity a kombinace. A protože domácí neměli kvalitu na to, aby využili tuto teplickou herní impotenci, na hřišti nebylo nic zajímavého. Tedy až na pana rozhodčího, který si své komplexy léčil zvláštním způsobem, a tak šli domácí do kabin s jednobrankovým vedením, které dosáhli proměněnou penaltou. Druhý poločas již byl z teplického strany o dost lepší, obzvláště posledních dvacet minut byli hosté jasně lepší, vypracovali si několik šancí, nastřelili tyč, ale spravedlivého vyrovnání se nedočkali. Zajímavostí také je, že hosté, ač měli po většinu utkání míč na svých kopačkách, obdrželi velké množství žlutých karet a spáchali velké množství faulů dle statistiky o utkání … "

Hodnocení utkání slovy hlavního trenéra Ladislava Jamricha : " Mohl bych žehrat na neproměněné naše šance, mohl bych žehrat na špatný výkon rozhodčího, který by vůbec do utkání mládeže neměl být nasazován, ale neudělám to. Naopak. Musím zkritizovat kluky za výkon v prvním poločase, to bylo hodně málo. Domnívám se, že bychom měli mít kvalitu na to, abychom takového soupeře porazili i za takového scénáře, který byl od začátku utkání dán. Jediné pozitivum je výkon střídajících hráčů, kteří si řekli o základní sestavu. "

Fotoalbum z mistrovského utkání s FK Meteor Praha VIII prohlížejte ZDE.

Stínadla TV