Obrázek článku

​NADAČNÍ FOND FK TEPLICE ROZDĚLIL ZA ROK 2021 VÍCE NEŽ 330 000 KORUN

Nadační fond FK Teplice má za sebou již druhý rok svého úspěšného fungování, přičemž se snaží pomáhat jednotlivcům či organizacím ve svém okolí. V roce 2021 svoji pomoc ještě výrazněji prohloubil a to nejen díky příspěvkům hráčů, zaměstnanců klubu, partnerů, ale také fanoušků. Za rok 2021 rozdělil Nadační fond FK Teplice více než 330 tisíc korun.

Pomáhalo se především jednotlivcům, ať již šlo o Štěpánka, Marcelu, Adama, Ivetu, Irenu, Majdalenku, Vlastu, Vladimíra, Helenu, Klaudii, Haničku, Míšu, Terezku, Johanku, Jáchyma, Vašíka, Bohouše či další (např. některé mládežníky FK Teplice). Vedle toho se, ale pomohlo i některým organizacím a to zejména na Teplicku, ať již šlo o MS Centrem Teplice, Domov Důchodců Bystřany, Arkadii Teplice, Dětské domovy v Tuchlově, Krupce, Duchcově, teplický Klokánek či Zvonkohru Teplice.

"Děkujeme z celého srdce všem za podporu Nadačního fondu FK Teplice v roce 2021, která nám umožnila podpořit takové množství jednotlivců a organizací, zejména v našem regionu," poděkoval za správní radu Nadačního fondu FK Teplice Martin Kovařík.

I v roce 2022 můžete pomáhat prostřednictvím transparentního účtu Nadačního fondu FK Teplice: 293310060/0300 vedeného u ČSOB.

Stínadla TV