Obrázek článku

Juniorka zvítězila nad Brnem a skončí druhá

Teplická juniorka dnes dokázala v posledním domácím utkání s Brnem zvítězit 2:0 a zajistila si tak místo na stupních vítězů v letošním ročníku Juniorské ligy.

Tepličtí byli na hřišti lepším týmem, ale gólově se prosadili až v závěru první půle, nejprve prostrčil Softič míč v brejku na Chukwumu, který přidal svou patnáctou branku v sezóně. V úplném závěru první půle pak ukázal krásnou individuální akci Daniel Richter a zvýšil na 2:0.

Po změně stran již svěřenci Václava Budky zkušeně uhlídali vedení a připsali si důležité tři body do tabulky. Ty totiž rozhodly o jejich druhé příčce v tabulce. Mladá Boleslav odpoledne jen remizovala v Českých Budějovicích ve svém posledním zápase, tepličtí jsou tak na druhé příčce a sesadit je nemůže ani případný neúspěch v úterním posledním kole na hřišti Sparty Praha.

Juniorská liga:
Teplice U21 - Brno U21 2:0 (2:0)
Branky:
41. Chukwuma, 45. D. Richter.
Sestava Teplic: Skalák - Strada, M. Richter, Bílek, J. Svoboda - D. Richter - Softič (88. Švejda), Šup (88. M. Kalivoda), Dendis (82. Hruštinec), Martirosyan (82. L. Svoboda) - Chukwuma (75. Djordevič)

Stínadla TV