Obrázek článku

MUŽI B: FK Teplice vs. TJ Jiskra Ústí n.O. 1:1

   ČFL - skupina B 

16.kolo - sobota 07.03.202014:30 - Na Stínadlech / UMT

1:1 (1:1) - (PK:4:5)

Branka Teplic: 12. Hýbl Matěj ( přímý kop ) - 1:0.  

Branka Ústí n.Orlicí: 18. Chleboun Jan - 1:1.

Pokutové kopy (PK):

1.série:     -:- - Šup ( Teplice )               //          0:1 - Chleboun ( Ústí n.Orlicí ),

2.série:     1:1 - Nobst ( Teplice )          //          1:2 - Falta ( Ústí n.Orlicí ),

3.série:     2:2 - Baftijar ( Teplice )       //          -:- - Nágl ( Ústí n.Orlicí ),

4.série:     3:2 - Černý D. ( Teplice )     //          3:3 - Grepl ( Ústí n.Orlicí ),

5.série:     4:3 - Vobecký ( Teplice)      //          4:4 - Langer ( Ústí n.Orlicí ),

6.série:     -:- - Mustafić ( Teplice )     //          4:5  - Pinkava ( Ústí n.Orlicí ).

Záznam celého utkání na webu  TV.com  sledujte ZDE.

Statistiky utkání: Střely na branku 3:2 (3:1, 0:1) - Střely mimo branku 3:1 (2:0, 1:1) - Zblokované střely 3:0 (1:0, 2:0) - Střely celkem 9:3 (6:1, 3:2) - Vyložené šance 1:0 (0:0, 1:0) - Ofsajdy 3:0 (1:0, 2:0) - Rohové kopy 10:4 (8:1, 2:3)  - Fauly 18:7 (7:4, 11:3).

Sestava Teplic: Němeček Luděk - Vobecký Marek, Kováč Daniel, Čítek Vojtěch, Hýbl Matěj - Nobst Dominik (K), Liška Jan - Černý David, Emmer Jakub ( 70. Mustafić Benjamin ), Liška Lukáš ( 83. Baftijar Besir ) - Šup Dominik.

Náhradníci Teplic: Baftijar Besir, Černý Václav, Mustafić Benjamin, Blažek Tomáš (B).

Realizační tým Teplic: Kolínek Jaroslav - trenér, Novák Martin - asistent, Novák Jaroslav - vedoucí, Štěrba Jan MUDr. - lékař, Boroschová Lenka - masér.

Rozhodčí: Řeháček Lubomír - Martínek Petr, Mrkáček Michal.

Delegát: Macháček Milan.

Žluté karty Teplic:  08.  Šup /  58.  Čítek /  88.  Baftijar /  90.  Němeček.

Žluté karty Ústí n.Orlicí:  21.  Mukhendi /  59.  Langer. 

Stadion: Na Stínadlech / UMT.

Diváků: 100. 

Hodnocení utkání slovy teplického trenéra Jaroslava Kolínka:

" První mistrovské utkání na jaře je za námi a jaké pocity převládají ? S výkonem můžeme být spokojení, kluci odvedli slušnou práci, ale hraje se na výsledek a tam převládá smutek. Ve 12. minutě jsme se šťastnou trefou Hýbla dostali do vedení, ale brzy na to v 18. minutě jsme po standardní situaci inkasovali a tenhle stav vydržel až do konce utkání. To nakonec rozhodly penalty a tam Ústí nad Orlicí bylo šťastnější a odvezlo si bod navíc. Je to pro nás málo. Průběh utkání byl přesně takový jaký jsme čekali, ale úplně jsme se nedokázali vypořádat s jejich hlubokým blokem. Čekal jsem, že se budeme více prosazovat po stranách hřiště, ale špatně jsme si to otvírali a těch akcí, které jsme chtěli bylo poskromnu. V prvním poločase jsme nejvíce hrozili ze standardních situací, vždy však chyběl někomu kousek, abychom byli úspěšní. Ve druhém poločase jsme byli málo trpěliví při rozehře v kombinaci ze silné strany na slabou a když už jsme si něco vytvořili bylo nás málo v pokutovém území. Tam mi chyběla větší ochota jít do delšího sprintu a do zakončení. Hosté se soustředili jen na odkop od brány a na to, že jim bude písknutý faul a budou moct tak kopat standardku z půlky hřiště, což se jim poměrně dařilo, ale k ohrožení naší branky nedošlo. Každý jsme šli do utkání s nějakou taktikou a nakonec byli úspěšnější hosté, kteří si po penaltovém rozstřelu odvezli bod navíc. Celkově je bod pro nás málo, ale uvidíme jak se výsledkově budeme prezentovat dále, protože je třeba říci, že směrem do defenzívy, nás dnešní utkání úplně neprověřilo. Ale určitě jsme ukázali týmovost a ochotu pro tým, pro klub bojovat a hrát srdcem. Po velké obměně kádru nastoupilo pět hráčů, pro které to byl první start ve třetí lize a až další utkání ukážou skutečné měřítko výkonnosti."

Stínadla TV