Obrázek článku

Jan Knapík a Luděk Němeček prodloužili smlouvy

Duo mladíků z řad teplického A mužstva v době nynější nucené přestávky fotbalových soutěží prodloužili své smlouvy s FK Teplice. "Práce s naší mládeží a odchovanci je pro nás velmi důležitá, proto jsme rádi, že tito hráči spojují i další budoucnost s naším klubem," říká sportovní ředitel Štěpán Vachoušek.

Stoper či defenzivní záložník Jan Knapík si svými výkony v A mužstvu vysloužil kontrakt do konce soutěžního ročníku 2022/2023. V devatenácti letech se začal v této sezóně postupně prosazovat v základní sestavě a ukázal velký příslib, který v něm dřímá. V posledním podzimní zápase se Zlínem navíc prvním ligovým gólem rozhodl o výhře pro teplický tým.

Brankář Luděk Němeček, který je momentálně brankářem číslo tři v A mužstvu žlutomodrých, má na Stínadlech nově platnou smlouvu do léta 2022. Zatím jediným soutěžním zápasem, který v teplickém áčku odchytal je MOL Cup na hřišti Vltavínu, ale pravidelně nastupuje do přátelských zápasů v letní a zimní přípravě, připsal si také starty v F:N lize při hostování v Táborsku.

Dalšími hráči, kteří prodloužili své smlouvy, jsou také mladíci na hostování. Jan Plachý, hostující v Ústí nad Labem, Karel Hasil, který hostuje v Sokolově, a Michal Šimeček, toho času v Brozanech, mají nově platné smlouvy do léta 2021.

Stínadla TV