Obrázek článku

B tým začíná trénovat od pondělí 4.května

Po dvou týdnech od zahájení přípravy teplického A týmu začne po skončení prodlouženého víkendu od pondělí 4. května trénovat také rezerva Sklářů.

Jako hlavní tréninková plocha bude teplickému B-týmu sloužit tréninkové hřiště číslo 3 s přírodní trávou v areálu stadionu Na Stínadlech za hřištěm s umělou trávou se vstupem zadní branou od parkoviště u nově zrekonstruovaného sportovního hřiště ZŠ a MŠ Na Stínadlech.

Svěřenci trenérů Jaroslava Kolínka a Martina Nováka budou rozděleni podle celkového počtu hráčů na dvě až tři různé skupiny maximálně po osmi hráčích s předem danými časovými rozestupy, aby se jednotlivé skupiny nepotkali. Trenéři budou postupně profilovat kádr teplické rezervy pro nový soutěžní ročník a začnou pracovat s hráči, kteří měli odehrát jarní část ČFL a také s hráči z ročníku 2001, kteří již od nové sezóny 2020/2021 nebudou moci být z důvodu věku hráči nejstaršího dorostu U19.  Tréninky budou probíhat mezi 14 a 17 hodinou s tím, že složení jednotlivých tréninkových skupin a přesný časový harmonogram - týdenní tréninkový plán - stanoví trenér Kolínek nejpozději do konce tohoto týdne tak, aby každá skupina měla dostatečný prostor na opuštění areálu a mohl bez problémů proběhnout příjezd skupiny další.

Hráči nebudou moci využívat kabinu ani jiné vnitřní zázemí stadionu Na Stínadlech a rovněž na používanou tréninkovou plochu  nebude vpuštěna žádná veřejnost. Hráči přijedou přímo na trénink a z něj zase rovnou zamíří domů.

Na samotném tréninku sice hráči nebudou muset nosit roušky, ale bezprostředně před tréninkem i po něm je samozřejmě mít budou. Po každém tréninku budou tréninkové pomůcky i míče také dezinfikovány.

Veškeré aktivity B týmu FK Teplice budou probíhat za dodržení a maximálního respektování aktuálních opatření vlády ČR v rámci pandemie onemocnění COVID-19. 

Stínadla TV