Obrázek článku

MUŽI B: FK Jablonec B vs. FK Teplice B - 2:1

Komentář k utkání: " Tentokrát rezerva Sklářů zajížděla na horkou půdu nejlepšího týmu ČFL z minulé sezóny, Fotbalového Klubu Jablonec. Jablonečtí pod vedením trenéra Jaroslava Vodičky potvrzovali od úvodních vteřin svou kvalitu a také svou aktuálně 100%-ní úspěšnost v přípravných utkáních. Je ale potřeba říci, že tepličtí Skláři pod taktovkou Jardy Kolínka na skvěle připraveném trávníku sportovního areálu jabloneckých Břízek v dnešním utkání rozhodně nehráli jen druhé housle a tak přípravný duel obou severočeských rivalů nabídl rozhodně zajímavou podívanou. Úvodní polovina utkání patřila domácím, kteří využívali zbytečných jednoduchých ztrát žluto-modrých plejerů k rychlým a nebezpečným brejkům, když se díky jednomu z nich ujali už v 17.minutě vedení 1:0. I v úvodu druhé půle více zlobili hráči v černých dresech od firmy Capelli a v 53.minutě po dalším brejku už vedli 2:0. Od 60.minuty převzali otěže utkání do svých rukou hostující Skláři, kterým se podařilo v 74.minutě Dominikem Šupem po nahrávce Daniela Kováče snížit na 2:1. A po několika dalších vyložených šancích opět Dominika Šupa a také Michala Šimečka byli hodně blízko vyrovnání, ke kterému ale nakonec nedošlo a tak si Jablonec po závěrečném hvizdu rozhodčího vítězstvím o jedinou branku udržel v přípravě svou aktuální neporazitelnost. "

                          PŘÍPRAVNÉ UTKÁNÍ - FK TEPLICE - MUŽI B                          

Sobota 01.08.202011:00 - Sportovní areál Břízky (Jablonec)

2:1 (1:0) 

Branky Teplic:   

74. Šup Dominik ( as. Kováč Daniel ) - 2:1.

Statistiky utkání:

  • Střely na branku 6:6 ( 4:2, 2:4 )
  • Střely mimo branku 5:3 ( 3:1, 2:2 ) 
  • Zblokované střely 0:1 ( 0:0, 0:1 ) 
  • Střely celkem 11:10 ( 7:3, 4:7 )
  • Vyložené šance 1:3 ( 0:1, 1:2 )
  • Ofsajdy 1:3 ( 1:2, 0:1 )
  • Rohové kopy 2:5 ( 1:1, 1:4 )
  • Fauly 10:8 ( 7:7, 3:1 )

Sestava FK Teplice: 

Němeček Luděk ( 70. Zdeněk Daniel ) - Kodad Ladislav, Hora Jakub, Čítek Vojtěch, Liška Lukáš ( 46. Šimeček Michal ) - Kováč Daniel - Blažek Josef ( 46. Vobecký Marek ) , Černý Václav, Baftijar Besir, Švejda Zdeněk ( 57. Zaspal Jaroslav ) - Šup Dominik.

Realizační tým FK Teplice: 

Kolínek Jaroslav - hlavní trenér, Novák Martin - asistent trenéra, Lipš Přemysl - trenér brankářů, Novák Jaroslav - vedoucí mužstva, Boroschová Lenka - masér a  zdravotník.

Místo: Sportovní areál Břízky / přírodní tráva.

Diváků: 75. 

Hodnocení utkání slovy teplického trenéra Jaroslava Kolínka: 

"Takovýchto utkání více. Kvalitní soupeř, skvělé hřiště a slušná hra z obou stran. V prvním poločase jsme jednou zaváhali a domácí toho hned využili a šli do vedení. Nám se nepodařilo dohrát několik slibně rozjetých akcí, ale poločasový stav, byl zasloužený, neboť Jablonec byl v prvním poločase lepším týmem. Naše nasazení a zaujetí bylo v pořádku, ale spoustu nevynucených chyb a jednoduchých ztrát nám ubíralo na kvalitě. To druhý poločas jsme hru zpřesnili a rázem jsme byli více ve hře a vytvořili si i dobré šance, které jsme však neproměnili. Když už to vypadalo, že máme hru pod kontrolou a je otázkou času kdy vyrovnáme, dostal se za naší obranu útočník Jablonce a podruhé skóroval. My ještě více přidali a měli touhu s výsledkem něco udělat a branka Šupa nás k lepšímu výsledku přiblížila. Do konce utkání jsme na soupeři doslova leželi, ale vyrovnávací branku jsme nevstřelili a odešli tak poraženi 2:1. Kluci odvedli velmi dobrý výkon, ale budu se opakovat je třeba k dobrému výkonu mít i výsledek, který v mistrovské sezoně bude třeba !"

Hodnocení utkání na webu FK Jablonec čtěte ZDE.

Stínadla TV