Obrázek článku

Probíhá předprodej na utkání se Slavií - pokyny pro fanoušky

Hned ve čtvrtém kole jarní části FORTUNA:LIGY dojde na Stínadlech k jednomu z nejzajímavějších zápasů celé sezóny, když sem přijede pravidelný účastník evropských pohárů SK Slavia Praha. Utkání se bude hrát v sobotu 18. února v 18:00.

Předprodej vstupenek odstartoval před deseti dny a probíhá přes internetový systém Enigoo, případně ve sběrnách Sazky, kde poběží do pátku 17. února. Předprodej probíhá na jižní a východní tribunu do sektorů 16 až 32, pro hostující ultras do sektoru 39, pro běžné fanoušky hostů pak do sektoru 1 a 2 na hlavní tribuně, které pro ně budou vyhrazeny. Fanoušci v hostujících dresech, šálách a dalších fanouškovských předmětech SK Slavia Praha budou dle návštěvního řádu při snaze projít do domácích sektorů právě sem směřováni.


Hostující fanoušci, kteří plánují fandit z kotle, tedy budou mít k dispozici sektor 39, pokud by v předprodeji došlo k jeho vyprodání, bude dán do prodeje také sektor 38. Pro běžné fanoušky sešívaných, kteří chtějí dorazit v dresech či šálách svého klubu, budou vyčleněny sektory 1 a 2 na hlavní tribuně. Do tohoto sektoru budou směřováni rovněž hostující fanoušci, kteří přijdou do domácích sektorů v dresech či šálách.

Cena vstupenky je v předprodeji do pátku 17. února do 23:59 110 Kč pro muže a 55 Kč pro ženy, v den utkání na internetu i na pokladnách stadionu pak 170 Kč pro muže a 85 Kč pro ženy. Děti do 150 cm mají v obou případech vstup zdarma, ale je potřeba pro ně mít volnou dětskou vstupenku buď z pokladny nebo z předprodeje.

Předprodej jednorázových vstupenek probíhá přes tyto odkazy:
Domácí fanoušci!

Fanoušci SK Slavia Praha!

Stínadla TV