Obrázek článku

FK Teplice esport | Pan_Peca: Doufám, že nezklamu důvěru

Druhým nováčkem v teplickém esportovém týmu je pro tento ročník e:LIGY je Petr Straka alias Pan_Peca, kterému jsme položili stejné otázky jako v minulém týdnu jeho kolegovi z týmu Sajmonowyczovi.

Co vedlo k tvému rozhodnutí hrát za FK Teplice?
Po odchodu z Liberce jsem hledal nové angažmá. Rozhodl jsem se napsat Šragimu a když mi vylíčil plány Teplic, byla to pro mě volba číslo 1. Teplice jsou na naší esport scéně jeden z nejznámějších klubů, mají bohatou historii a já jsem rád, že můžu být součástí tohohle projektu.

Jak se ti nová FIFA 23 líbí? Hraje se ti dobře?
Nová Fifa se mi zatím líbí. Samozřejmě má to své mouchy, ať už co se týče přihrávek nebo rozbitých střel šajtlí. Uvidíme co přinese první patch, ale kdyby ta hra zůstala v tomhle stavu, tak mi to vadit nebude.

Co říkáš na svého spoluhráče? Znáte se?
Se svým spoluhráčem jsem naprosto spokojen. Známe se již pár let a působili jsme spolu i v Liberci, kde jsme dokázali společně dojít až do čtvrtfinále eLigy. Myslím si, že naše spolupráce bude jen a jen prospěšná.

Jaké jsou tvé cíle v tomto ročníku?
Samozřejmě cíle jsou vždy nejvyšší. Co si budem konkurence každým rokem roste a ne vždy se povede dostat tam, kam člověk chce. Asi nejvyšší prioritou pro mě je ukázat se v dobrém světle na všech turnajích (např. kvalifikovat se na MČR) a pak samozřejmě dotáhnout to co nejdál se svým týmovým kolegou v eLize.

Jaký máš momentálně tým? Jsi spokojen? Tvůj nejlepší hráč?
Tým momentálně nemám nějak extra dobrý, ale věřím, že postupem času a postupným grindem se ten tým zlepší. Koho bych v mé sestavě určitě vyzdvihl, tak je kartička Player of the Month Federica Valverdeho, kterou jsem poskládal v SBC v podstatě skoro zadarmo.

Jaké bylo natáčení na stadionu? Líbil se ti media day?
Natáčení na stadionu jsem si užil. Poznal jsem pár nových lidí a myslím si, že to bylo celkově příjemně strávené odpoledne.

Něco, co chceš zmínit a nezeptali jsme se? Pozdravit, poděkovat, cokoliv!
Chtěl bych především poděkovat Teplicím za možnost hrát za ně a pevně doufám, že jejich důvěru nezklamu.

Stínadla TV