Obrázek článku

FK Teplice esport | Sajmonowycz: Chceme uspět v e:LIZE!

V neděli jsme vám představili novou sestavu teplického esportového týmu, jedním z členů týmu je Petr Šimanovský alias Sajmonowycz. Ten už dříve v e:LIZE, kterou pořádá Ligová fotbalová asociace, působil například na Slovácku nebo v Liberci a nyní už vyhlíží své angažmá v Teplicích.

Co vedlo k tvému rozhodnutí hrát za FK Teplice?
Po ukončení spolupráce se Slováckem jsem se poohlížel po něčem jiném. Jelikož se s Pecou dobře známe, tak jsme se spolu bavili o Teplicích a poté jsem kontaktoval Šragiho a věci se daly nějak do pohybu. Jsem rád že můžu být součástí Teplic a jejich projektu, jelikož se jedná o jeden z nejúspěšnějších týmu ve FIFě u nás s ohledem na to, co vše vyhráli.

Jak se ti nová FIFA 23 líbí? Hraje se ti dobře?
FIFA 23 mi zatím vyhovuje a hra se mi líbí, jediné mínus pro mě jsou občas nesmyslné střely šajtlí, ale uvidíme co přinesou updaty.

Co říkáš na svého spoluhráče? Znáte se?
Se spoluhráčem jsem více než spokojený, známe se spolu už pár let. S Pecou jsme společně působili v Liberci, kde se nám společně podařilo uhrát slušný výsledek v e:LIZE.

Jaké jsou tvé cíle v tomto ročníku?
Tak cíle mám vždy nejvyšší. Jenže s každou fifou se tu objevují kvalitnější hráči a tím roste i konkurence a ne vždy se podaří uhrát výsledek, který bych si přál. Největší priorita bude se teď kvalifikovat na MČR, kam teď probíhají kvalifikace a poté uhrát co nejlepší výsledek s Pecou v e:LIZE.

Jaký máš momentálně tým ve FIFA 23? Jsi spokojen? Tvůj nejlepší hráč?
S týmem jsem momentálně spokojený, ale vždy je co zlepšovat. Věřím že grindem hry a i trochu se štěstíčkem v balíčkách se ten tým vylepší. Mým nejvýraznějším hráčem v mém týmu je CR7 na kterého se budu spoléhat ještě nějakou tu dobu.

Jaké bylo natáčení na stadionu? Líbil se ti media day pro esportový tým?
Natáčení a focení jsem si užil, bylo to zas něco úplně jiného než v předchozích klubech. Díky tomu jsem poznal nové lidi a myslím si, že jsme si všichni společně užili den, který jsme strávili na teplickém stadionu.

Něco, co chceš zmínit a nezeptali jsme se? Pozdravit, poděkovat, cokoliv!
Chtěl bych poděkovat Teplicím, že mi daly příležitost je reprezentovat a doufám, že je nezklamu a společně si připíšeme hodně úspěchů.

Stínadla TV