Obrázek článku

FK Teplice připravuje nový videomagazín

Již brzy budou moc fanoušci FK Teplice sledovat na sociálních sítích nový videomagazín ze zákulisí klubu. První vydání nového měsíčníku s názvem Skláři by mělo spatřit světlo světa na přelomu srpna a září.

Magazín se nebude věnovat jen ligovému A mužstvu, ale bude mít za úkol také představit zaměstnance klubu nebo hráče z mládežnických kategorií. "Naší představou je, že bychom v každém díle představili z mimofotbalové stránky jednoho hráče A mužstva, jednoho zaměstnance klubu a jednoho mládežníka, mezi tyto rubriky pak zařadíme novinky, které se v klubu za poslední měsíc udály," přibližuje koncept pořadu ředitel marketingu Martin Kovařík.

Průvodcem a také tvůrcem nového magazínu bude moderátor ligových utkání na Stínadlech Tomáš Vobořil. "Tomáš je už naším dlouholetým spolupracovníkem, a protože kromě moderování je velmi dobrý také v kreativních věcech, vytvářel například kresbu Pavla Verbíře na stadionu, tak bude mít na starost kompletní produkci pořadu. Věřím, že se fanouškům výsledek jeho práce bude líbit," dodává Kovařík.

V prvním díle se mohou diváci těšit na medailonek Soufiana Dramého, představení technického ředitele FK Teplice Mojmíra Vajrycha a také se seznámí s jedním z dorostenců z kategorie U19.

Stínadla TV