Obrázek článku

Jan Knapík a Václav Sejk v nominaci reprezentace U21, Tijani v nominaci Beninu

Reprezentaci České republiky do jednadvaceti let pod vedením Jana Suchopárka čeká v rámci blížící se reprezentační přestávky dvojice kvalifikačních duelů, konkrétně na půdě Albáni a Andorry. Chybět u toho nebude také dvojice teplických hráčů.

Žlutomodré bude v národních barvách reprezentovat duo Jan Knapík a Václav Sejk, kteří patří ke stabilním jménům v nominaci lvíčat. Ta mají sraz v neděli 20. března v Praze (po dohrání ligového kola) a o tři dny později odletí do Albánie, kde nastoupí v pátek 25. března. Následně se přesunou do Andorry, kde budou hrát v úterý 29. března.

Své první nominace do reprezentačního týmu se dočkal také stoper Mohamed Tijani. Byl nominován do národního týmu Beninu, jehož občanství vlastní spolu s občanstvím Pobřeží Slonoviny.

Nominovaly také další národní týmy pro následující srazy. V nominaci U20 je v užším kádru Jakub Emmer, který z Teplic hostuje v Ústí nad Labem. Štěpán Chaloupek je mezi náhradníky nominace U19 pro elitní fázi kvalifikace ME 2022, Tadeáš Vachoušek pak mezi náhradníky pro Football Federations Cup 2022 v kategorii U18.

Stínadla TV