Obrázek článku

Kemp talentovaných hráčů ročníku narození 2009

Na začátku prosince proběhl Na Stínadlech pilotní kemp talentované mládeže ročníku narození 2009. Kempu se zúčastnili vybraní hráči kategorie mladších žáků U13 z Ústeckého, Středočeského a také Karlovarského kraje. Celkem jsme Na Stínadlech mohli přivítat 16 hráčů z 10-ti různých klubů. 

Během téměř dvoudenního kempu kluci absolvovali dvě tréninkové jednotky a modelové utkání společně s našimi hráči z mladších žáků věkové kategorie U13. Ve volném čase na kluky čekala také prohlídka AGC ARÉNY, krátká návštěva sídla REGIONÁLNÍ FOTBALOVÉ AKADEMIE ÚSTECKÉHO KRAJE a při večerní besedě měli kluci možnost vyzpovídat našeho šéftrenéra mládeže ZDENKA FRŤALU a hráče A-týmu Sklářů a teplického odchovance PATRIKA ŽITNÉHO. 

Kemp byl uspořádán z více důvodů. Hlavním důvodem bylo, že kluci nás svými výkony zaujali a naše pozvání a společně strávený čas by pro ně měl být  motivací jak na sobě dále pracovat a že by případně i někdy v budoucnu mohli oblékat teplický žluto-modrý dres. 

"Jsme šťastní, že jsme mohli v této nelehké době právě takovou akci uspořádat a rozhodně nešlo o poslední podobnou akci. Chceme tímto poděkovat rodičům všech zúčastněných hráčů, ale také jejich mateřským klubům, které kluky na společné setkání v Teplicích uvolnili", řekl na závěr šéftrenér mládeže FK Teplice Zdenko Frťala.

Stínadla TV