Obrázek článku

Lukáš Mareček: Yasser to dochytal dobře

Teplice – Mladá Boleslav 1:1. Výsledek úterního duelu se zrodil na jeho samém konci, kdy hosté dokázali vyrovnat. Dramatické chvíle popsal v rozhovoru Lukáš Mareček.

Co se v samém závěru stalo?
Ani nevím, co tomu obdrženému gólu předcházelo. Viděl jsem ve vápně skrumáž, byl tam odražený balon, já byl u toho, míč letěl do mě, ale neměl jsem čas ho nějak odvrátit. Od mojí hlavy míč vyletěl do vzduchu, Grigy šel do souboje se soupeřem, bohužel z toho byl gól. Teď to samozřejmě bolí, dostali jsme branku před koncem zápasu, Grigy navíc červenou. Je to škoda.

Tomáš patrně dostane disciplinární trest a bude chybět v důležitých zápasech...
Grigy říkal, že Kušeje trochu trefil, asi to bylo zbytečné. Ale Kušej měl dostat naloženo už během prvního poločasu někde na půlce, někdo ho měl přejet. On hrál celý zápas do těla, pokopal nás, plno zákroků byly faul. Od toho je tam rozhodčí, aby to posoudil..

Do branky místo Tomáše Grigara musel útočník Yasser, to je velká kuriozita.
Bylo to poprvé za mou kariéru, co se něco podobného stalo. My už neměli střídání, nebyla jiná možnost. Ale dochytal to dobře.

Vy jste naštěstí Mladou Boleslav k ničemu nepustili. Možná jste si řekli, že nejlepší obranou je útok.
I tak to bylo nepříjemný, když musel dochytat hráč. Měl tam jeden výběh, Škoďák do něj zajel, to rozhodčí naštěstí vyhodnotil dobře. Mladá Boleslav nás zkoušela dostat pod tlak už před tím. Na obou stranách byly tyčky, tak ono to asi k té remíze spělo. Ale je to škoda takhle přijít v závěru o dva body.

Ve finiši ligy můžou hodně chybět...
Přesně tak. Je to škoda, už jsme takhle ztratili dva body s Brnem. Mít ty čtyři body, tak jsme jinde. Ale to teď už nezměníme, nemá cenu fňukat. Je potřeba se teď dívat dopředu, čeká nás ještě pár veledůležitých zápasů.

Stínadla TV