Obrázek článku

MLÁDEŽ - Program utkání: 3. 2. - 5. 2. 2023

Před mládežnickými týmy Sklářů je další porce přípravných utkání a další bohatý víkendový program, tentokrát pouze na hřištích soupeřů.

V pátek dopoledne míří mladší žáci FK Teplice na východ Čech, kde se UMT areálu v Ohrazenicích střetnou s mladšími žáky FK Pardubice.

B-tým Sklářů míří v sobotu ráno do Šluknovského výběžku, kde svěřenci trenérů Ladislava Jamricha a Admira Ljevakoviče poměří síly s aktuálně čtvrtým týmem druholigové tabulky, týmem FK Varnsdorf. Domácí pod vedením trenérů Miroslava Holeňáka a Petra Papouška budou chtít získat první vítězství v přípravě, ale také rezerva teplických Sklářů se bude chtít proti druholigovému soupeři ukázat a tak můžeme rozhodně čekat zajímavé utkání.

Starší dorosty U19 a U18 míří v sobotu ráno do severočeského Liberce, kde se utkají na UMT stadionu U Nisy se stejně starými hráči domácího Slovanu. Devatenáctka sehraje své utkání již od 10:00 a osmnáctka od dvě hodiny později, od 12:00.

V neděli ráno starší žáci při cestě na herní soustředění do Uherského Brodu odehrají v Praze - Dejvicích na Stadionu Na Julisce přípravná utkání proti starším žákům pražské Dukly.

V neděli odpoledne uzavřou bohatý víkendový program mladší žáci FK Teplice, kteří míří do tréninkového centra na pražský Strahov, kde na UMT v  místní nafukovací hale odehrají prestižní přípravné duely proti domácím mladším žákům Sparty Praha.

AKTUÁLNÍ PROGRAM PŘÍPRAVNÝCH UTKÁNÍ SKLÁŘŮ ( PÁTEK 3. 2. - NEDĚLE 5. 2. 2023 ):

- Pátek 3. 2. 2023 -

 Mapa hřiště ZDE.

 Mapa hřiště ZDE.

- Sobota 4. 2. 2023 -

 Mapa hřiště ZDE.

 Mapa hřiště ZDE.

 Mapa hřiště ZDE.

- Neděle 5. 2. 2023 -

 Mapa hřiště ZDE.

 Mapa hřiště ZDE.

 Mapa hřiště ZDE.

 Mapa hřiště ZDE.

Stínadla TV