Obrázek článku

Na Stínadlech se loučily legendy!

Na Stínadlech se dnes se svou ligovou kariérou oficiálně rozloučila hned trojice teplických legend - Admir Ljevaković, Jan Rezek a masér Eda Poustka. Na Stínadla se s nimi přišlo rozloučit přes tři tisíce diváků.

Program na Stínadlech byl opravdu nabitý, kromě zápasu "Ljeva" týmu proti "Réza" týmu totiž bylo pro fanoušky připraveno několik překvapení. V samotném zápase diváci viděli velká jména teplické historie i současnosti jako například Pavla Verbíře, Štěpána Vachouška, Aidina Mahmutoviće, Tomáše Grigara, Tomáše Hunala, ale dostal se na hřiště také třeba herec Marek Taclík.

Před zápasem dostaly všechny tři legendy z rukou Hynka Hanzy, Pavla Šedlbauera a Rudolfa Řepky kresby od Milana Kounovského a žlutomodrou kytici. O výsledek pak na hřišti rozhodně nešlo, ale zápas nakonec skončil remízou 8:8, když se prosadil Admir Ljevaković i jeho dva synové Mak a Din. Jan Rezek při svém loučení vstřelil dvě branky a na hřišti se potkal také se svými dvěma bratry.

O poločasové pauze připravil klub také překvapení pro Pavla Verbíře, když oficiálně navždy vyřadil ze zápasové sady číslo 9. Ode dneška se navíc také sektor 9 na stadionu jmenuje sektor Pavla Verbíře. Druhý poločas tak za Ljeva tým odehrál Pavel Verbíř v dresu bez čísla.

Po zápase přišlo navíc ještě jedno loučení, s teplickým dresem se rozloučil Jakub Mareš, který už v Teplicích nebude působit, i jemu za jeho působení poděkoval ředitel klubu Rudolf Řepka. Pak už si své poslední "cigy caga" užil Eda Poustka, když si zakřičel se všemi diváky na stadionu.

Následovala dlouhá děkovačka, při které fanoušci ještě dlouho vyvolávali jména jejich tří hrdinů.

Sobotní odpoledne se tak na Stínadlech opravdu povedlo!

Ljeva tým - Réza tým 8:8 (3:2)
Branky:
Mareš, 2x Mahmutović, vlastní, M. Ljevaković, A. Ljevaković, D. Ljevaković, Stožický - 2x Rezek, Rilke, 4x Zelenka, Divecký.
Sestavy:
Ljeva tým:
Slavík - Breite, A. Ljevaković, Vachoušek, Verbíř, Stožický, Mareš, Doležal, Potočný, Merzić, Lukáš, Vondrášek, Jindráček, Matula, Rosa, Mahmutović, Alić, Jabandžić, D. Ljevaković, M. Ljevaković.
Réza tým: Grigar - D. Rezek, Rampáček, Frťala, K. Rezek, Lengyel, Tesařík, Zelenka, Verbíř, Horváth, Divecký, Doležal, J. Rezek, Hunal, Váňa, Dragoun, Krulich, Rilke, Taclík.

Stínadla TV