Obrázek článku

Na sobotním zápase je opět připravený bohatý program

Fanoušci si budou moci v sobotu na utkání s Pardubicemi znovu dvakrát zasoutěžit. Moderátoři zápasu Tomášové Vobořil a Kučera přivítají na hrací ploše nejprve před zápasem tři soutěžící z řad dětských diváků v soutěži s multikinem Premiere Cinemas, o poločase se pak na ploše představí dospělí fandové v poločasové soutěži, jejímž partnerem je Tipsport!

Soutěž pro děti se tedy uskuteční již v předprogramu a soutěžící se do ní kvalifikují tím, že chytí od moderátorů jeden z tenisáků. Následně přímo na hrací ploše absolvují soutěž, ve které si zahrají například o volňásky do multikina Premiere Cinemas nebo o reklamní předměty FK Teplice.

Před samotným zápasem pak moderátoři zápasu mezi fanoušky budou spolu s hosteskami házet také deset balíčků od společnosti Tipsport. V každém balíčku je sportovní vak, tričko a voucher na sázení v hodnotě 500 Kč. Ve třech balíčcích je navíc také pozvánka na poločasovou soutěž na hrací ploše, která je určena pouze plnoletým divákům!

Ti, kteří naleznou ve svém balíčku pozvánku do soutěže, by měli dorazit ke vstupu na hrací plochu na hlavní tribuně mezi sektory 10 a 12, kde si je moderátoři vyzvednou pro poločasovou soutěž. Ta bude probíhat na branku u severní tribuny, kde se bude kopat na speciální plachtu s otvory. Pokud by se vám ale v soutěži nedařilo a budete mít vsazeno na utkání u Tipsportu, můžete zdvojnásobit cenu útěchy, tedy místo 500 Kč na rovný 1000 Kč na sázení. Jestli nemáte tištěný tiket, můžete si vsadit klidně krátce před soutěží v sázkové aplikaci, kterou najdete na webu tipsport.cz.

Dorazte tedy na sobotní důležité nadstavbové utkání FK Teplice - FK Pardubice, které startuje v 15:00, už s předstihem, protože je pro Vás připravený bohatý program s množstvím cen!

Stínadla TV