Obrázek článku

Nadační fond spolu s fanoušky znovu pomáhal Štěpánkovi z Teplic

Nadační fond FK Teplice nakoupil znovu speciální krémy pro malého Štěpánka z Teplic, který v minulosti utrpěl vážné popáleniny a má transplantovanou kůži na obou ručičkách, bocích a tvářičkách.

Jeho mamince je dnes na teplickém fotbalovém stadionu předali za Nadační fond FK Teplice členka jeho dozorčí rady Alice Tylová a člen správní rady Oldřich Slavík. "Moc děkujeme a velmi si vážíme opětovné podpory ze strany Nadačního fondu FK Teplice," děkovala maminka Jiřina.

"Velké poděkování patří také našim fanouškům, kteří přispěli na transparentní účet našeho nadačního fondu či při koupi elektronické vstupenky na domácí zápasy se Spartou a Bohemians podpořili Štěpánka třiceti korunami. Tuto částku následně Nadační fond FKT ještě zdvojnásobil. Děkujeme také lékárnám Dr. Max, které se opět rozhodly věnovat Štěpánkovi několik dárků k naší objednávce," dodal CSR manažer klubu Vilém Kunz.

Nejen Štěpánkovi, ale i dalším lidem, kteří to potřebují, můžete i nadále pomáhat prostřednictvím transparentního účtu Nadačního fondu FK Teplice: 293310060/0300.

Stínadla TV