Obrázek článku

Posílené béčko porazilo future team Dynama Dresden

Teplické B mužstvo doplněné o několik hráčů z A mužstva dnes odehrálo přátelské utkání proti "future teamu" Dynama Dresden, který se skládal z hráčů A mužstva nejtalentovanějších hráčů z místní akademie.

Žlutomodří začali v utkání výborně, už ve třetí minutě to zkoušel zpoza vápna levačkou Ljevaković, ale brankář míč bez problémů chytil. Po rohovém kopu Ljevakoviće v osmé minutě se už ovšem měnilo skóre, nejvýše si vyskočil Karel Hasil, který poslal míč do sítě. U další příležitosti Teplic byl opět zkušený kapitán, když z dálky dělovkou protáhl domácího brankáře.

Filip Mucha musel poprvé zasahovat v 29. minutě, kdy ho protáhl drážďanský Löwe. Ljevaković s Hasilem si zopakovali spolupráci z úvodu zápasu znovu po půlhodině hry, jenže tentokrát teplický stoper poslal míč těsně vedle.

Po změně stran a velkém prostřídání na straně Teplic už bylo Dynamo přeci jen lepším týmem na hřišti, ovšem omlazená sestava hostí ho do žádných větších šancí nepouštěla. Svěřenci Ladislava Jamricha si tak připsali u německých sousedů cennou výhru.

Dynamo Dresden "future team" - Teplice "B" 0:1 (0:1)
Branky:
8. Hasil.
Sestava Teplic:
1. poločas:
Mucha - Chaloupek, Knapík, Hasil - Hora, Ljevaković, Nsunzu, Liška - Žitný - M. Vachoušek, Succar.
2. poločas: Mucha (60. Grümann) - Hora, Lukáš, Knapík (60. Hasil), Hadinec - Procházka, Vobecký, Bulmaga, Sinu - Hural - Žitný (60. Succar).

Stínadla TV