Obrázek článku

Proběhla přednáška pro mládežníky s názvem S pokorou vítězů

V pondělí odpoledne se v press centru na Stínadlech uskutečnila přednáška pro hráče dorosteneckých kategoriíí FK Teplice. Přednáška nesla název "S pokorou vítězů" dle motta bývalého trenéra Teplic Vlastislava Marečka a vystoupili na ní předseda představenstva Pavel Šedlbauer, ředitel klubu Rudolf Řepka, sportovní ředitel Štěpán Vachoušek, šéftrenér mládeže Zdenko Frťala a CSR manažer Vilém Kunz.

Hlavními tématy přednášky byl přístup klubu i jeho vlastníka k etickým otázkám, dlouhodobě snahy vychovat nejen úspěšné sportovce, ale zejména slušné lidi, klubové vize, principy a hodnoty klubu či představení klubových CSR aktivit.

Nejprve tak promluvil Pavel Šedlbauer o prosazování etických principů nejen v AGC, ale také v klubu a obecně ve fotbale. Rudolf Řepka následně mluvil o roli žlutomodré rodiny, Štěpán Vachoušek pro změnu popisoval, co je potřeba udělat pro úspěch a jak se připravit na kariéru v zahraničí.

Zdenko Frťala vysvětloval prosazování klubových hodnot do práce s mládeží a hlavní principy fungování mládeže. Vilém Kunz popsal aktivity v klubu v oblasti sociální odpovědnosti, představil Nadační fond FK Teplice a vyzval mládežníky k zapojení do klubových CSR projektů.

Na závěr mládežníci shlédli také video s ukázou fair play ve světovém fotbale.

Stínadla TV