Obrázek článku

SK Kladno - FK Teplice B 0:3 (0:2)

0:3 (0:2) 

  •   15. Ljevakovič Admir ( bez asistence ) - 0:1,
  •   20. Sinu Karol ( as1. Bulmaga Vicu, as2. Ljevakovič Admir ) - 0:2,
  •   90. Bulmaga Vicu ( as. Hural Pavel ) - 0:3.

  • Střely na branku 2 : 10 ( 0 : 4, 2 : 6 ),
  • Střely mimo branku 4 : 11 ( 1 : 7, 3 : 4 ),
  • Zblokované střely 1 : 6 ( 0 : 4, 1 : 2 ),
  • Střely celkem 7 : 27 ( 1 : 15, 6 : 12 ),
  • Vyložené šance 1 : 9 ( 0 : 3, 1 : 6 ),
  • Rohy 1 : 11 ( 0 : 8, 1 : 3 ),
  • Ofsajdy 1 : 2 ( 1 : 0, 0 : 2 ),
  • Fauly 8 : 14 ( 5 : 6, 3 : 8 ).

 

- 1.poločas -

- 2.poločas -

 

  • OUT 61 min. VOBECKÝ ( No. 10 ) - IN 61 min. BULMAGA ( No. 36 ).

"K dalšímu přípravnému utkání rezerva Sklářů vyjela první únorovou sobotu do Rynholce, kde se střetla s domácím týmem SK Kladno, který je po podzimní části Fortuna Divize B na třetím místě.

Skláři od prvních vteřin utkání byli hodně aktivní a bylo jen otázkou času, kdy se jim podaří vstřelit vedoucí branku. A to se povedlo v 15.minutě kapitánovi Sklářů Admiru Ljevakovičovi, který vybojoval míč před šestnáctkou domácích a nádhernou střelou z 20-ti metrů doslova vymetl pravý horní roh branky Kladna – 0:1. O pět minut později po rychlé kombinaci po ose Ljevakovič – Bulmaga – Sinu šli žlutomodří již do dvoubrankového vedení, když velmi dobře hrající Sinu střelou z 18-ti metrů propálil přízemní střelou kladenského brankáře – 0:2. Skláři byli i dále při chuti a do poločasového hvizdu hlavního rozhodčího měli ještě další tři vyložené příležitosti. Nejdříve v 31.minutě Marek Vobecký chytrou střelou z velké dálky jen těsně minul levý horní roh branky domácích. Ve 33.minutě s chutí hrající kapitán Teplic Admir Ljevakovič dalším přesným a tvrdým projektilem zpoza šestnáctky provětral rukavice permanentně vytíženého brankáře Kladna. Ve 41.minutě na roh kapitána Ljevakoviče nejvýše vyskočil hostující stoper Karel Hasil a hlavou orazítkoval břevno branky hráčů v modrých dresech.

Do druhého poločasu poslal trenér Jamrich pět čerstvých hráčů. Tepličtí byli stále hodně aktivní a vypracovávali si velké množství brankových příležitosti. Hra Sklářů ale již nebyla tak přesná jako v prvním poločase, kombinace občas vázla a bylo v ní hodně nepřesností zejména ve finální fázi před pokutovým územím Kladna. Z toho se snažili těžit domácí a ihned po zisku míče vyráželi do rychlých brejků, které ale defenziva Sklářů ve všech případech nakonec dokázala zastavit a udržela tak čisté konto. Teplice měli ve druhé půli dalších 6 vyložených brankových příležitostí ( 2x Procházka, 2x Sinu, Hural a Vachoušek ), ale žádná z nich neskončila za zády pozorného domácího brankáře. Na konečných 0:3 upravil až v posledních vteřinách zápasu tvrdou střelou k tyči z levé strany moldavský mladíček Bulmaga pro příhře aktivního Pavla Hurala." 

"V prvním poločase jsme na hřišti dominovali a naše hra měla ty správné parametry. Mrzí mě, že ve druhém poločase kluci malinko polevili v koncentraci a v naší hře se objevilo několik hluchých pasáží, kdy jsme vlastními chybami umožnili domácím podniknout několik nebezpečných brejků a sami jsme byli v koncovce málo kreativní a hlavně nedůrazní. Toho se musíme v dalších utkáních rozhodně vyvarovat a mohlo by se nám to zbytečně vymstít. Kluci jsou ale v tréninku maximálně poctiví a pracovití a proto věřím, že do začátku soutěže vše vyladíme a budeme na ostrý start Fortuna ČFL po všech stránkách připraveni."

Stínadla TV