Obrázek článku

Sníh v Beleku? Žádný problém!

Teplický tým čekalo dnes ráno velmi překvapivé probuzení. Kdo by totiž čekal, že v tureckém Beleku bude ráno ležet sněhová pokrývka. Evidentně to překvapilo i domácí obsluhu hotelu, která se s dětskou radostí vrhla do klasické koulovačky.

Horší však byly fotbalové důsledky, kompletní program v tréninkovém areálu žlutomodrých byl zrušen a s tím samozřejmě i dopolední trénink Teplic. Realizační tým si však dokázal poradit, rychle zarezervoval velký hotelový sál, kde mohla proběhnout dopolední rozcvička, kterou navíc zpestřil Momo Tijani s Petarem Aleksijevićem taneční vložkou na motivy popularního hitu Despacito od Luise Fonsiho.

Mezitím se navíc do složité práce vrhla i agentura, která soustředění Teplic v Turecku zařizuje. Úkolem bylo najít hřiště pro odpolední zápas, protože všechna střetnutí v okolí Beleku, včetně duelu Karviné nebo Bohemians Praha, byla zrušena pro špatný terén. Úkol byl nakonec splněn, ač bylo nutné dojet do 45 minut vzdálené Sidy, kde se duel se Slavií Sofia mohl odehrát.

Díky tomu teplický tým mohl odehrát další vítězný duel, i podruhé to bylo v poměru 2:1.

Stínadla TV