Obrázek článku

Teplický tým vyzve doma v sobotu Zlín

Teplický tým čeká během následujících tří sobot domácí trojboj. Ten odstartuje už tuto sobotu od 16:00 zápasem proti Zlínu, který je momentálně v tabulce na poslední příčce, ale zápas to rozhodně nebude jednoduchý. "Je to těžký soupeř, líbí se mi styl, jakým chtějí hrát. V posledním zápase hráli velmi dobře, ale měli smůlu v koncovce. My ale chceme doma potvrdit body z Ostravy," říká trenér Jiří Jarošík.

Jeho svěřenci v minulém týdnu zvítězili po výborném výkonu na hřišti Baníku Ostrava, což překvapilo fotbalovou veřejnost. Teplický lodivod tak věří, že minulým zápasem jeho tým pozval fanoušky na sobotní duel. "Byli bychom moc rádi, kdyby přišli a podpořili nás. Věřím, že jsme je minulým zápasem v Ostravě zase trošku naladili na naší stranu, tak doufám, že dorazí na zápas a budou pořádně fandit."

Vstupenky na utkání je možné zakoupit na internetu ZDE nebo ve sběrnách Sazky. V den utkání budou v prodeji už pouze na internetu a od 14:00 také na pokladně stadionu.

Utkání Teplice - Zlín bude rozhodovat hlavní rozhodčí Lukáš Nehasil s asistenty Matějem Vlčkem a Michalem Volfem. Čtvrtým rozhodčím bude Karel Rouček. Delegáty střetnutí jsou Radim Adamec a Radek Kocián. U VARu budou Václav Štěrba a jeho asitent Jakub Hrabovský.

Utkání Teplice - Zlín má výkop v sobotu 27. srpna v 16:00.

Stínadla TV