Obrázek článku

Tipsport liga 2022: Teplice - Táborsko 3:3 (1:1)

Teplický tým zakončil své působení v zimní Tipsport lize utkáním s Táborskem, ještě před utkáním zkomplikovala situaci trenéru Jarošíkovi marodka, protože ke zraněným hráčům se přidalo také několik nemocných.

Žlutomodří drželi v prvním poločase míč na svých kopačkách od úvodu střetnutí, ale první velkou šanci měl až ve 13. minutě Pavel Moulis, jehož přehození ovšem brankář Táborska konečky prstů zlikvidoval. O pět minut později hlavičkoval Trubač mimo. Branka přišla ve 22. minutě, kdy si Kosek srazil v souboji se Žákem do vlastní sítě centr Moulise. Jenže hned za čtyři minuty bylo srovnáno, když hráč Táborska dostal míč pod Grigarem do sítě. Do poločasu měl ještě příležitost Žák, kterou mu zblokoval obránce, a Trubač, jenž mířil mimo.

Po změně stran měl hned velkou příležitost Kučera, ale jeho hlavička šla mimo. Naopak na druhé straně udělali ve 49. minutě tepličtí hráči velkou chybu v obraně a Táborsko šlo do vedení 2:1. Vyrovnat zkoušel střelou z dálky Krunert, ovšem brankář si se střelou poradil, stejně jako na druhé straně Tomáš Grigar se skrytou střelou zpoza vápna. V 77. minutě měl velkou šanci Moulis, ale opět skvěle zaúřadoval brankář Táborska. Vyrovnat se tak povedlo až v 84. minutě Žákovi, který zužitkoval přihrávku Kučery. Jihočeši však opět rychle zareagovali, když po trefeném břevně pět minut před koncem rychle dorazili míč do sítě a šli opět do vedení. Ani to ovšem nevydrželo v samotném závěru totiž dokázal dotlačit míč do branky Tomáš Vondrášek a srovnal na konečných 3:3.

Teplice - Táborsko 3:3 (1:1)
Branky Teplic:
22. Kosek vlastní, 83. Žák, 90. Vondrášek.
Sestava Teplic:
1. poločas:
Grigar - Knapík, Kučera, Vondrášek - Hyčka, Jukl, Krunert, Trubač, Prošek - Moulis, Žák.
2. poločas: Grigar (70. Charvát) - Knapík, Hasil, Vondrášek - Prošek, Mareček, Kučera, Bulmaga, Moulis - Krunert - Žák.

Stínadla TV