Obrázek článku

Tipsport liga: Vlašim - Teplice 1:4 (0:3)

Ve druhém zápase zimní Tipsport ligy vsadil trenér Jiří Jarošík na sestavu složenou v drtivé většině z hráčů A mužstva, z B týmu dostali v základní sestavě příležitost Yasser a Emmer. Oba se za důvěru odvděčili brankami.

Teplický tým vstoupil do zápasu výborně, vysokým pressingem nutil domácí Vlašim k chybám. V 5. minutě mířil ještě Emmer mimo, ale o dvě minuty později už otevřel Yasser hlavou skóre po centru Hybše. O dalších deset minut později trojice Yasser, Vachoušek a Emmer rozebrala domácí obranu a do prázdné branky zakončoval posledně jmenovaný. Emmer navíc dokázal přidat druhou branku krátce před poločasem, když zužitkoval zpětnou přihrávku Vachouška.

Po změně stran mohli tepličtí hráči přidat další gól, ale Kasse nedosáhl na přihrávku Čerepkaie. Zvýšil tak až Trubač, který si naběhl na centr Kasseho a uklidil míč přesně k tyči. Domácí zahrozili až v 70. minutě, kdy Suchan pálil do boční sítě. Hned vzápětí měli na druhé straně příležitost Trubač a Kodad, ale ani jeden se neprosadil. Stejně si vedl i čtvrthodiny před koncem Čičovský, který trefil tyč, o další dvě minuty později pak zazvonil na brankovou konstrukci také Kasse. Domácí nakonec dokázali snížit pět minut před koncem, ale zápas i tak skončil vysokou výhrou Teplic, které čeká už pouze poslední vystoupení v Tipsport Lize v úterý proti Pardubicím.

Vlašim - Teplice 1:4 (0:3)
Branky:
7. Yasser, 17. a 43. Emmer, 55. Trubač.
Sestava Teplic: Mucha - Chaloupek (46. Tsykalo), Knapík, Hybš (60. Lukáš) - Hyčka (46. Urbanec), Jukl, Křišťan (46. Čičovský), Emmer (60. Kodad) - Trubač - Vachoušek (46. Čerepkai), Yasser (46. Kasse).

Stínadla TV