Obrázek článku

Tomáš Grigar prodloužil smlouvu s FK Teplice

Tomáš Grigar dnes o rok prodloužil s FK Teplice svůj kontrakt, který měl vypršet 30. června tohoto roku. V zimě tak oslaví již čtrnáct let v teplickém dresu. "Nebylo nad čím přemýšlet, když o mě vedení i trenéři měli zájem, tak jsme se hned dohodli. Jsem rád, že jsme zvládli vypjatý závěr sezóny a věřím, že se teď odrazíme k vyšším příčkám," říkal po podpisu zkušený brankář.

Grigar přišel do Teplice již v zimě 2009 a od té doby je důležitou součástí klubu ze Stínadel. V letošní sezóně zvládl sedmadvacet ligových utkání a dvě barážová. "Tomáš nás v mnoha utkáních během sezóny podržel a důležitý podíl měl i na úspěšném zvládnutí baráže, proto jsme stáli o jeho setrvání v našem týmu. Už teď se řadí mezi klubové ikony, a i proto jsem rád, že bude pokračovat," vysvětlil sportovní ředitel Štěpán Vachoušek.

Dlouholetá teplická jednička má za sebou už 312 ligových utkání za Teplice, ve kterých vychytal 97 čistých kont, celkem už je to pak 336 ligových utkání a 109 čistých kont. Už brzy se navíc může vyhoupnout na třetí příčku historického pořadí vychytaných nul ve FORTUNA:LIZE. Na pátém místě totiž ztrácí pouhé dvě nuly na třetího Matúše Kozáčika.

Stínadla TV