Obrázek článku

U10: Skláři na turnaji v Karlových Varech

O uplynulém víkendu 7. a 8. května 2022 premiérově hostily Karlovy Vary mezinárodní turnaj Memoriál Jiřího Feureisla - Karlovy Vary Cup 2022 pro výběry starších přípravek věkové kategorie U10, který společně pořádaly na drahovickém stadionu FC Slavia Karlovy Vary s Česko-německou fotbalovou školou. 

Turnaj měl hvězdné obsazení 18-ti týmů nejen z Česka, ale také Německa a Anglie. Ze zasloužené triumfu se nakonec radovaly fotbalového naděje Manchesteru United, které ve finále porazily Sigmu Olomouc 3:0. Bronz získala pražská Sparta.

K účasti mladých Sklářů nám několik slov řekl hlavní trenér Petr Háša: "Naši kluci získali na tomto skvěle pořádaném turnaji hlavně mnoho nových zážitků a zkušeností. Některé zápasy odehráli se ctí a byli konkurenceschopní. Naopak v dalších utkáních byl vidět velký rozdíl jak v dovednostech, tak hlavně v přístupu k zápasu a ochotě pracovat pro tým. 

My trenéři jsme si to s klukama opravdu užili a doufáme, že je to v pozitivním slova smyslu nakopne do dalších tréninků a zvedne jejich ochotu a chuť se stále zlepšovat."

Shodou okolností ve stejném termínu byla v Karlových Varech zahájena lázeňská sezóna a tak si v sobotu večer kluci společně s trenéry prošli i Kolonádu a shlédli také část koncertu ve městě.

Stínadla TV