Obrázek článku

U9: Halový turnaj O SKLÁŘSKÝ POHÁR 2022

" Tuto neděli 23. 1. 2022 proběhl v teplické sportovní hale turnaj O SKLÁŘSKÝ POHÁR a to první rok pro kategorii U7 - ročník narození 2015 a již třetím rokem pro kategorii U9 - ročník narození 2013.

Nejprve změřila své síly a fotbalové dovednosti kategorie U9. Hrací plocha byla rozdělena na dvě hřiště. Na jednom hřišti se hrálo již tradičně 3 x 3 na čtyři malé branky a druhé hřiště nabízelo zápasy 4 + 1. Hráči skákali z jednoho zápasu do druhého s minimálními přestávkami a to bylo prioritou turnaje. Co možná nejvíce hrát a ne stát.

Naše žluto-modré naděje byly rozděleny do dvou týmů a v konkurenci Ústí nad Labem, Neratovic a Lovosic si vedly opravdu výtečně. Celý turnaj ovládli Teplice MODŘÍ, kteří dokázali v osmi zápasech vstřelit 80 branek, tým ŽLUTÝCH obsadil 4.místo s 57 brankami. Z důvodu množství karantén a nemocí pomohli našim týmům kluci z ročníku 2014. Daniel Breite a Lukáš Volenec. 

Jako nejlepší hráč turnaje byl zvolen Lukáš Císařovský ze žlutého týmu. Jeho bojovnost a rychlé rozhodování v soubojích jeden na jednoho byla v turnaji jasně dominantní. To, že k tomu přispívá i hokej, který Lukáš hraje v Ústí je úplně jasné. Lukáš společně s Matyášem Mezsárošem a Bruno Paroulkem patří mezi kluky z ročníku 2014, kteří jsou kvůli svým dovednostem a malým počtem dětí ročníku 2013 přiřazeny právě k ročníku 2013."

Konečné pořadí turnaje O SKLÁŘSKÝ POHÁR :

  1. FKT MODŘÍ
  2. Ústí nad Labem
  3. Neratovice
  4. FKT ŽLUTÍ
  5. Lovosice

Autor: Kamil Jůzl - trenér U9

Stínadla TV