Obrázek článku

V neděli 22. 5. B-tým Sklářů míří do Brozan

V neděli 22. května zamíří B-tým Sklářů v rámci 26.kola skupiny B Fortuna České fotbalové ligy na hřiště týmu TJ SOKOL BROZANY. Utkání má výkop odpoledne v 17:00 na přírodním trávníku fotbalového areálu v Brozanech nad Ohří. 

Jako hlavní rozhodčí byl k utkání delegován čtyřiatřicetiletý Vojtěch Severýn z Prahy a na čarách mu budou asistovat paní Nikola Šafránková a pan Lukáš Vojáček. Delegátem utkání je pan Viktor Paták.

                                                                          Mapa hřiště ZDE.

SK SOKOL BROZANY dosud ve 25 odehraných soutěžních kolech získal celkem 42 bodů s bilancí 12 výher - 6 remíz - 7 porážek se skóre 36:30. Tato bilance aktuálně řadí svěřence hlavního trenéra Jiřího Němce a jeho asistentů Romana Potočného a Jiřího Šmidrkala na 4.místo tabulky ČFL skupiny B.

V jarní části mají Brozany aktuální bilanci z 10 odehraných kol 5 výher, 2 remízy a 3 porážky se skóre 12:8, když porazily Pardubice B (4:0), Přepeře (1:0), Ústí nad Orlicí (2:0), Velvary (1:0) a Liberec B (2:1), remizovaly s Jabloncem B (0:0) a s FK Mladá Boleslav B (1:1) a prohrály s FC Hradec Králové B (0:1), s FK Chlumec nad Cidlinou (1:2) a s Bohemians B (0:3).

V podzimní části ligové soutěže se oba týmy střetli v sobotu 9.října 2021 na přírodním trávníku areálu v Dubí - Pozorce a vzájemné utkání skončilo výhrou Sklářů 3:0 po poločase 0:0, když dvě branky vstřelil Josef Švanda a třetí přidal moldavský záložník Vicu Bulmaga.

O minulém víkendu Brozany remizovaly 1:1 na Městském stadionu v Mladé Boleslavi, když vyrovnávací branku Brozan vstřelil v 87.minutě Martin Studecký. V tomto utkání nastoupily Brozany v následující sestavě: Švejda – Krátký ©, Bechyně, Schettl (68. Cibulka), Bubeníček – Studecký – Šup (83. Tichý), Gebert, Výborný, Sláma (46. Maigini) – Jindráček.

Tepličtí v neděli vyhráli na domácím hřišti v Dubí - Pozorce 1:0 nad týmem FK Zbuzany 1953 brankou stopera Martina Lukáše, kterému asistoval Dominik Procházka po rohovém kopu kapitána Admira Ljevakoviče.

Skláři proti výše postavenému a favorizovanému týmu SK SOKOL BROZANY zabojují o další mistrovské body, které se pokusí přivézt domů na teplická Stínadla.

PREVIEW

Stínadla TV