Obrázek článku

V neděli B-tým hostí v Pozorce první Zápy

V neděli 12. června odehraje B-tým Sklářů v rámci 29.kola skupiny B Fortuna České fotbalové ligy mistrovské utkání na domácí půdě proti aktuálně vedoucímu týmu celé soutěže - týmu SK ZÁPY. A protože 30.kolo bylo předehráno již ve středu 1. června, je tento duel pro svěřence trenérů Ladislava Jamricha a Admira Ljevakoviče posledním utkáním aktuální sezóny 2021/22.

Nenechte si proto ujít v neděli dopoledne toto jistě zajímavé utkání, kdy můžete vidět v akci teplické legendy Admira Ljevakoviče a Honzu Rezka společně s mladými talentovanými hráči FK Teplice, kteří jsou adepty pro žluto-modrý ligový dres A-týmu Sklářů.

Utkání bude zahájeno dopoledne v 11:00 na přírodním trávníku sportovního areálu 1.FC Dubí v Pozorce.

Jako hlavní rozhodčí duel odřídí čtyřiatřicetiletý Pavel Štrincl a na čarách mu bude asistovat paní Zuzana Špindlerová a pan Miroslav Pena. 

Delegátem utkání je pan Karel Bohuněk, dlouholetý rozhodčí v československé a české nejvyšší soutěži, který působil také na mezinárodní scéně. Karel Bohuněk je zároveň delegátem Evropské fotbalové unie (UEFA).

                                                                          Mapa hřiště ZDE.

SK ZÁPY dosud ve 29 odehraných soutěžních kolech získaly celkem 56 bodů s bilancí 16 výher - 8 remíz - 5 porážek se skóre 43:32. Tato bilance aktuálně řadí svěřence trenéra Petra Vrabce a jeho asistentů Martina Jelínka a Tomáše Matějky na 1.místo tabulky ČFL skupiny B a činí z nich jednoho z nejvážnějších adeptů na postup do druhé FORTUNA NÁRODNÍ LIGY, o kterou by se ale ještě případně museli utkat ve vzájemném duelu s vítězem skupiny A České fotbalové ligy.

V jarní části mají Zápy aktuální bilanci ze 14 odehraných kol 10 výher - 3 remízy - 1 prohra se skóre 25:12, když prohráli pouze první jarní utkání na hřišti Dukly Praha (1:3) a od té doby drží sérii 13 mistrovských utkání bez porážky.

V podzimní části ligové soutěže se oba týmy střetli v neděli 31.října 2021 na přírodním trávníku fotbalového areálu v Zápech a vzájemné utkání skončilo výhrou Záp 2:0 po poločase 1:0. Za domácí se trefil Michal Pávek a z pokutového kopu skóre uzavřel Jiří Duben.

O minulém víkendu Zápy porazily 2:0 na domácím hřišti rezervu FK Mladá Boleslav. V tomto utkání nastoupily Zápy v této sestavě: Hrubeš (23. Durov) – M. Jelínek (C), Duben, Růžek, Woitek, J. Jelínek (90.+2. Mikor), Eliáš, Koutenský, Petrlák, Putz ( 89. Kubů ), Janko. Branky Záp vstřelili Jiří Duben a Matyáš Kubů.

B-tým FK Teplice odehrál v  minulém týdnu během 6 dnů celkem 3 mistrovská utkání, kdy nejprve porazil v domácím prostředí Duklu Praha (2:1), remizoval na hřišti Pardubic (1:1) a ve vyrovnaném utkání podlehl v sobotu na hřišti v Živanicích (0:1).

Skláři se chtějí v domácím prostředí rozloučit s aktuální sezónou 2021/22 co možná nejlépe a chtějí všem svým příznivcům a fanouškům předvést hlavně bojovný a ofenzivní fotbal. Po závěrečném hvizdu rozhodčího se ukáže, na co to bude nakonec proti vedoucímu týmu tabulky stačit.

PREVIEW

Stínadla TV