Obrázek článku

V neděli čeká teplický tým doma Olomouc

Fotbalisté Teplic se po třech porážkách v řadě chtějí v neděli oklepat a konečně si sáhnout na body. Na Stínadlech budou od 15 hodin hrát se Sigmou Olomouc, která je v tabulce šestá. „Jsme plní odhodlání!" tvrdí obránce Tomáš Vondrášek.

Skláři prohráli s Hradcem Králové, s Českými Budějovicemi a naposledy v Uherském Hradišti se Slováckem. „Všichni víme, že tři zápasy nám výsledkově nevyšly. Herně jsme ale vyloženě nepropadli ani v jednom zápase. Měli jsme trošku smolíčka, protože jsme naše šance nedávali a naopak dostávali hloupé góly. Věřím, že když budeme pracovat tak, jak pracujeme doteď, na tréninku nikdo nic nevypustí, každý jezdí, tak se výsledky dostaví. Chceme to bojovností zvrátit. Tabulka je vyrovnaná, výhra nás zase může dostat jinam. Žádná panika v týmu není, ale víme, že body jsou potřeba, abychom nebyli dole," říká Vondrášek, který ve středu oslavil své 35. narozeniny.

Olomouc pětkrát za sebou neprohrála, venku je pátý nejlepší tým v lize. V posledním kole doma porazila Zlín 2:1. „Sigma je poctivý tým. Je tam kombinovaná zkušenost s mládím. Měl jsem možnost je vidět, jsou tam hráči, kteří dobře pracují. Jsou silní ve standardkách, vzadu mají Beneše, který teď rozhodoval gólem zápas. Nečeká nás nic jednoduchého, na to jsme ale zvyklí po celou sezonu," zní z úst Tomáše Vondráška.

Hanáci se po horším rozjezdu chytli a pod trenérem Václavem Jílkem šlapou. Díky čemu šli nahoru? Od čeho se odrazili? „Asi od toho, že mužstvo nerezignovalo. Pro mě byl zlom v Hradci. Do té doby jsme nehráli dobře, tam jsme hráli druhý poločas v deseti, prohráli jsme, ale viděl jsem obrovskou energii mužstva, chuť a sílu. V posledních zápasech s námi šlo ale i štěstí. I díky tomu máme sérii, kterou budeme chtít prodloužit," Jílek.

Jak se bude Olomouc prezentovat v neděli v Teplicích? Dokáže ji domácí celek překvapit? Přijďte se podívat na Stínadla a fandit žlutomodrým! Prodej vstupenek probíhá ZDE.

Utkání, které startuje v neděli v 15:00, bude řídit rozhodčí Jan Všetečka s asitenty Jakubem Hrabovským a Jakubem Šimáčkem, čtvrtým rozhodčím bude Lukáš Nehasil. U VARu bude Petr Hocek s Jaroslavem Poživilem.

Stínadla TV