Obrázek článku

V neděli hostí B-tým Mladou Boleslav

V neděli 21. 8. 2022 hostí B-tým Sklářů v mistrovském utkání 3.kola Fortuna ČFL rezervu FK MLADÁ BOLESLAV. Utkání má výkop dopoledne v 11:00 na přírodním trávníku fotbalového areálu v Dubí - Pozorce v Tyršově ulici ( Mapu hřiště najdete ZDE )

Jako hlavní rozhodčí utkání odřídí třicetiletý sudí Karel Hoch z Prahy. Na čarách mu budou s praporkem asistovat pánové Jaroslav Coufal a Jens Flade. Delegátem utkání je pan Karel Bobek z Litoměřic.

FK MLADÁ BOLESLAV v minulém soutěžním ročníku ČFL získala celkem 39 bodů s bilancí 11 výher - 6 remíz - 13 porážek s celkovým skóre 44:49. S touto bilancí obsadili svěřenci hlavního trenéra Pavla Malury v soutěžním ročníku 2021/22 konečné 11.místo. 

Zkušený jednapadesátiletý kouč Pavel Malura je trenérem rezervy FK Mladá Boleslav od zimní přestávky soutěžního ročníku 2021/22. Ostravský rodák v roce 2004 vedl polský Pogon Štetín, následovaly štace na Žižkově, ve Slovácku, Hradci Králové, slovenské Nitře, v Čáslavi nebo v Baníku Ostrava. V roce 2012 vedl v sedmi zápasech ve druhé lize Karvinou. Poté následovala v jeho kariéře další mládežnická angažmá – v Baníku, u české osmnáctky a devatenáctky. Před angažmá v Mladé Boleslavi vedl trenér Malura českobudějovický starší dorost. Asistentem Pavla Malury u boleslavské rezervy je Adrian Vizingr, sedmačtyřicetiletý bývalý ligový hráč. 

Poslední vzájemné utkání v rámci ČFL tento rok sehráli oba týmy na jaře v neděli 9.května právě na přírodním trávníku v Dubí - Pozorce a tento duel nakonec skončil výhrou Sklářů 1:0 po poločase 0:0, když o vítězství domácích rozhodl svou brankou v 83.minutě Pavel Moulis.

V úvodním kole nového soutěžního ročníku ČFL Mladá Boleslav uhrála bezbrankovou remízu na hřišti FC Hradec Králové B a minulý víkend v rámci 2.kola porazila na Městském stadionu v Mladé Boleslavi SK Benešov po výsledku 1:0, když branku domácích vstřelil v prvním poločase osmnáctiletý Matyáš Vojta (19). Po dvou odehraných kolech je tedy "Bolka" se ziskem 4 bodů aktuálně na 6.místě tabulky Fortuna ČFL B.

PREVIEW

Stínadla TV